Müüa äripind, 632 m² - Sügise tn 2a, Aruküla, Raasiku vald, Harjumaa

Kogupind 632 m², Kinnistu

Pankrotihaldur müüb avalikul elektroonilisel enampakkumisel Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja oksjonikeskkonnas https://www.oksjonikeskus.ee pankrotivara:
Tootmismaa 100%, Harju maakond, Raasiku vald, Aruküla alevik, Sügise tn 2a. (katastritunnus: 65101:001:0403, reg. osa nr: *******).
Kinnistu pindala on 1224 m2. Kinnistul asub hoone, mille suletud netopind on 632,4 m2. Hoonele on väljastatud ehitusluba, kuid pole väljastatud kasutusluba. Hoonele on hea juurdepääs ning selles asuvad tootmisala ja kontoripinnad. Hoone on väljast ja seest renoveeritud, siseruumides on kohati lõppviimistlus lõpetamata. Hoones on vee- ja elektriühendus. Hoones on kaks tasapinda, välja arvatud tootmisalal. Hoone on kohandatud tööstusliku pesu pesemisega tegeleva ettevõtte jaoks ning hoones asuvad selleks vajalikud seadmed koos vastavate ühendustega. Hoones on 30 ühikut kasutatud pesumaja seadmeid (pesumasinad, kuivatid, kalandrid jms), millest üksikud on töökorrast väljas. Lisaks tehnikale on hoones muud pisemat vallasvara (kasutatud pesu, pesurestid, riiulid, kontorimööbel jms). Pankrotivara, st kinnistu (sh hoone) ja selles asuv vallasvara, müüakse enampakkumisel tervikvarana.
Hoone ja selles asuva vara tehniliste süsteemide korrasolekule, sh veetorustiku korrasolekule, ei ole kontrolli teostatud. Vara müüakse sellises seisukorras nagu ta on põhimõttel ning huvilisel on kohustus enne pakkumise tegemist veenduda vara seisukorraga, sest pankrotihaldur ei vastuta vara puuduste (sh varjatud puuduste) eest.

Täpsem info oksjonil osalemise ja enampakkumise eseme kohta on leitav siit:
https://www.oksjonikeskus.ee/oksjon/view/?okid=81240

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Mari Männiko
Mari Männiko
Omanik
315 000 € 498 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3627411
Tube 6
Üldpind 632 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1973
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1224 m²
Katastrinumber 65101:001:0403
Registriosa number 5397150
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%