Müüa maatükk, ärimaa - Uus-Sadama tn 43, Marienholm, Haapsalu linn, Haapsalu, Läänemaa

Müüa mereäärne créme de la créme Haapsalus!

Krunt 2156, detailplaneering tehtud

Pakume Sulle Marienholmi poolsaare tipus asuvat ainulaadset kinnistut, mis on koduks väärikale ajaloolisele kivist aidahoonele, millel on rikkalik ajalugu ja mis võiks olla peagi transformeerumas eksklusiivseks restoraniks. See erakordne kinnistu, mis asub Marienholmi poolsaarel, Haapsalu uusima ja kõige ihaldusväärsema elukeskkonna südames vahetult kavandatava sadama ja sadamahoone kõrval, pakub haruldast võimalust investeerida Haapsalu pärandisse ja luua midagi tõeliselt erilist.

Kinnistu väärtused:

- Asukoht: Paiknedes Marienholmi poolsaare tipus, otse kavandatava sadama kõrval, on kinnistul suurepärased vaated merele võimaldades nautida lummavat päikeseloojangut ja ligipääsu vee äärsele elule, luues ideaalse asukoha nii kohalikele elanikele kui ka turistidele
- Ajalooline Aidahoone: Täis iseloomu ja ajalugu, pakub see kivist ehitus ainulaadset võimalust rajada restoran või kohvik, mis väärtustab autentset arhitektuuri
- Ümbritsev Arendus: Scandium Kinnisvara arendatav Marienholmi elamuarenduse raames on poolsaarele tulemas 150 korterit, kellest pea kõik oleks Sinu restorani kliendid.

Ehitusalune pindala: 266m2
Lubatud korruselisus: 4
Bruto maht: 1064m2

Kas oled valmis looma midagi erakordset? See ainulaadne kinnistu Haapsalu poolsaare tipus ootab Sind, et avada uksed ajaloo ja tuleviku vahel, luues ruumi, kus traditsioonid ja innovatsioon kohtuvad. Ära jäta kasutamata võimalust investeerida mitte ainult kinnisvarasse, vaid ka loole, mida see kinnistu jutustab. See on Sinu võimalus tuua elu sisse ajaloolisse hoonesse, pakkudes nii unustamatuid elamusi kui ka maitsvaid hetki. Astuge sisse Marienholmi maagilisse maailma ja andke oma panus Haapsalu pärandisse.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Scandium Kinnisvara AS
Scandium Kinnisvara AS
Vaata firma profiili
Võta ühendust
349 000 € 162 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3619424
Krundi pind 2156 m²
Katastrinumber 18401:001:0670
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%