Müüa maja, 4 magamistuba - Kõrveringi tn 14, Kõrveküla, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Mõnus planeering ja suur garaaz!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 152 m², kogupind 186 m²

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, boiler, dušš, saun, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump, konditsioneer
Side ja turvalisus: Internet, turvauks
Lisainfo: pakettaknad, parkett, garaaž, terrass, elekter, profiilplekk-katus
Ümbrus: teed heas seisukorras

Otsid endale kodu kiiresti arenevas piirkonnas? Kõrveküla on kiiresti arenev piirkond ja turvaline elukeskkond sinu perele!

Valgusküllase ja avara maja tagavad kõrged 2.8m laed ning põrandani ulatuvad 2.4m kolmekordse paketiga aknad. Maja ümbrus on haljastatud ja ümbrus on sillutatud kivisillusega.
Maja planeering on peresõbralik, sisenedes tervitab ruumikas esik garderoobikapiga (6,2m2), mille põrandal keraamilised plaadid. Avatud kontseptsiooniga avar ja suur elutuba-köök (48,4m2) on hubane ning valgusküllane. Peamine magamistuba (13,9m2) on walk-in garderoobiga (3,4m2), lisa kaks magamistuba (13,9m2 ja 14,9m2) on samuti suured ja avarad. Mõnusaks äraolemiseks on saun-duširuum (3,6m2 + 4,1m2) suure eesruumiga (12,5m2). Majas on kaks WC-d (1,7m2+2,4m2). Magamistoast, elutoast kui ka saunast on pääs suurele terrassile. Terrass on mõnusalt suur ca 40m2 ja garaaz (34m2).

Tubade põrandaid katab naturaalne 3-lipiline tammeparkett, heledatele seintele on lisatud aktsendiks mõned dekoratiivvärviga ilmestatud seinad (TV tagune sein ning sauna eesruum koos WC-ga). Saunast leiab termohaava laudisega lava ja sauna kütab kuumaks HUUM kaugjuhitav elektrikeris. Puhkeruum ja dushiruum on avar ning sinna on paigaldatud kaks kvaliteetset dushisegistit, meeleolu loovad kogu ruumis dimmerdatavad LED-valgusribad puitlaudisega laes.

Elamu on madaldatud lintvundamendil. Hoone kandekonstruktsiooniks on kivi. Välisviimistluses on kasutatud vertikaalset laudist. Üksikelamu katuse kandekonstruktsiooniks on puidust fermid, katuse katteks kivi , fermide projekteerimisel on arvestatud ka päiksepaneelidega. Põrandaks on soojustatud armeeritud betoonplaat. Hoonel on kolmekordsed plastaknad ning eritellimusel välisuks.

Üksikelamu veega varustamine toimub Kõrveringi tänaval asuvast ühisveetorustiku liitumispunktist. Küttesüsteemiks on õhk-vesi tüüpi soojuspump. Elamul on soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem.
Hoonel on kõik sadeveed juhitud sadeveekanalisatsiooni mistõttu ei pea muretsema, et sillutiskivi või haljastus paari aastaga laguneb. Samuti, ei ole miinuskraadidega probleeme, et tänavakivil on jää mis on tekkinud katuselt tulevast veest.

Maja ümber on mõnusalt ruumi. Kinnistut ümbritsevad samuti eramud. Naabruses on Kõrveküla pood ja muusikakool. Lasteaed Päikeseratas ja Kõrveküla põhikool asuvad kõrval tänavas.
Bussiühendus on Tartu kesklinnaga hea. Tervisespordi harrastajatel on võimalused sportimiseks kergliiklusteedel. Tartu rattaringluse parkla asub u 600 m. kaugusel. Autosõidu kaugusel on erinevad Raadi pargid, mõis, ERM.

Kõrveringi 14 maja on hetkel käimas sisetööd ja maja valmib mai 2024!

Sisepildid on analoogsest valmis majast!

Valmis maja koos sissehitatud mööbliga on müügis - HIND 370000€ (Kõrveringi 17 majal valtsprofiiliga katuseplekk, puitelement maja)

Võta julgelt ühendust või küsi lisaks!

Kuulutuse link
347 000 € 1 866 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3631466
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 186 m²
Korrus/Korruseid 1/1
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Valmidus Kinnine karp
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1506 m²
Katastrinumber 79601:001:226
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%