Müüa korter, 3 tuba - Mere tn 89a, Võsu, Haljala vald, Lääne-Virumaa

Mõnus kaasaegne kodu mere ääres ja metsade keskel

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, wc ja vannituba eraldi, vann, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte, elektriküte, ahjuküte
Lisainfo: pööning, planeering läbi mitme korruse, eraldi sissepääs, terrass, toad eraldi
Side ja turvalisus: valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: meri 300 m, ümbruses eramud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Otse omanikult läbi maja ulatuv korter ridaelamus, kogupind 79,9 m².

Esimesel korrusel tuulekoda, ühendatud elutuba ja köök (27,8 m²), suur vannituba (5,6 m²) ning tualett. Teisel korrusel kaks eraldi tuba (14,9 ja 9,6 m²). Kolmandal korrusel laudpõrandaga pööning (10m²), mis lisandub kinnistusraamatus registreeritud 69,90 m2 üldpinnale.

Avarast elutoast saab astuda katuse ja puitpõrandaga terrassile, hommikukohviga paljajalu päeva alustama, võrkkiiges raamatut lugema või mõnusal võimlemispausil luid-liikmeid sirutama. Terrassi saab ka laiendada. Terrass on maja tagaküljel, naabertänava eest künkaga varjatud privaatses rohelises oaasis, kus kasvavad maitsvad mustikad, niiet ilma kodust lahkumata saab noppida marju suhu või koogi peale.

Köögis on köögimööbliga ühendatud mahukas riidekapp (vt joonis), külmik, pliit, ahi, õhupuhasti ja nõudepesumasin. Ruumikas vannitoas on vann dušiga, kuid pinda jätkub ka sauna ehitamiseks. Tammepuidust trepp viib teisele korrusele, kus on kaks tuba ning neis voodi ja lahtikäiv diivanvoodi juba uut pererahvast ootamas. Pööningukorrusele saavad lapsed oma laagri või mängumaa teha, aga sinna mahub ka magama arvukalt sõpru ja muidugi saab pööningut kasutada lisapanipaigana.

Kütta saab õhksoojuspumba ja elektriradiaatoritega ning vannitoas, WCs, köögis ja tuulekojas põrandaküttega. Lisaks on korteris kütmiseks oivaline Tulikivi puuahi, millega saab veel ka oi-kui-head sööki teha. Korteris on valvesignalisatsioon.

Maja on Võsu peatänava, Mere tänava ääres ja auto saab parkida otse ukse ette. Korteri juurde kuulub 699/6984 mõttelist osa kinnistust, mille pindala on 2458,0 m². Ridaelamu üheksas ülejäänud korteris on toredad naabrid ja tegus ühistu.

Kõik eluks vajalik asub kodust lühikese jalutuskäigu kaugusel - näiteks toidupoodi, randa ja bussipeatusesse kõnnib mõne minutiga. Rand oma madala veega sobib eriti hästi lastega peredele.

Võsule jõudes tunneb ninaga kohe ära erilise värske, teistmoodi õhu. Siin mere ääres ja metsade keskel oled nagu maal, aga samas on käe-jala juures uskumatult rikkalik taristu - kool ja lasteaed, OTT (otse tootjalt tarbijale) taluturg lähikonna parimate andidega, raamatukogu, perearst, sadam, külakiik, mitmed restoranid jpm.

Neile, kes armastavad lihtsalt looduses liikuda, pakuvad ümbruskond ja Lahemaa rahvuspark lõputult võimalusi, olgu siis jalgsi, jalgrattaga või suuskadel. Naaberkülas Käsmus teeb märgistatud 15 km matkarada ringi ümber poolsaare, sellest ligi 10 km piki mereäärt. Võsu-Oandu, Ojakivi ja Võsu-Nõmmeveski matkarada ning Viru raba on vaid üksikud näited. Ja suvel saab juba kodust randa kõndides metsa all mustikaid korjata ning sügise poole Võsu ümber olevatesse metsadesse seenele ja marjule minna.

Sportimisvõimalused võtavad silme eest kirjuks: Võsu – Käsmu valgustatud 6 km kergliiklustee, välijõusaal rannametsas, kiiged ja uhiuued atraktsioonid rannas, tenniseväljak, rannavõrkpalli väljak, Võsu spordihoone (väliskorvpalli väljak ja tennisesein, jõusaal, täismõõtmetes pallimängusaal, tasuta lauatennis, koroona, male ja kabe). Loksal on ujula. Kui meri talvel jäätub, saab merel suusatada.

Korter sobib suurepäraselt nii alaliseks aastaringseks elamiseks kui muu elukoha täiendamiseks. Kuigi Võsu on eelkõige tuntud populaarse suvituskohana, on tegelikult kaks Võsut – suve-Võsu ja talve-Võsu, mõlemad väga erilised ja armsad. Suve-Võsul on palju suvitajaid ja huvitavaid üritusi; kui Võsu rand liiga rahvarohke tundub, on alati võimalus minna naabruses olevasse Eru randa, kus ka kuumadel nädalalõppudel kilomeetrite peale vaid mõned puhkajad. Ja talvine Võsu – see on haruldane vaikus ja mererand, mis vaid sinu päralt. Niisiis tule vaatama!

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Ülle .
Ülle .
Omanik
168 000 € 2 127 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3460933
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 79 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2007
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 92201:001:0841
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%