Müüa maja, 3 magamistuba - Tihase tn, Linnuküla, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

Privaatne päikseline kodu linna südames

Kinnistu, puitmaja, elamispind 133.9 m², kogupind 133 m²

Sanruum: boiler, wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, pesumasin, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump, põrandaküte, õhksoojuspump, kamin
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, telefon, turvauks, naabrivalve, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: mööbel, mööbli võimalus, elekter, terrass, TV, seinakapp, panipaik, kaev, ühistransport, parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, garaaž, puusein, profiilplekk-katus
Ümbrus: Stroomi rand meri 3.8 km, naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, asub keskuses, ümbruses eramud

Optimaalse suurusega 2 korruseline maitsekalt ja kvaliteetselt renoveeritud maja Kristiine linnapoolses otsas. Kõik vajalik on lühikese jalutuskäigu kaugusel. Madalad ülalpidamiskulud. Maja on valmis koheselt elamiseks.

Köök: Avar kaasaegne köök moodsa tehnikaga, nõudepesumasin. Köögist avaneb lükanduks terrassile ja hoovi.
Küte: Põhiline küte on Ait-Nord õhk-vesi katel. Esimene korrus täielikult vesipõrandaküttel, teisel korrusel magamistubades radiaatorid sama õhk-vesi katla pealt ning vannituba vesipõrandaküttel. Esimesel korrusel on kamin, mida võib kasutada hubasuse eesmärgil. 2022 aastal on lisatud jahutuse eesmärgil õhksoojuspumbad, mille välisosale saab lisada veel 2 siseosa, kui on soovi maja laiendada. Praegu on siseosad paigutatud teise korruse mõlemasse magamistuppa ning üks terve esimese korruse peale.
Saun: puuküttega saun on täielikult renoveeritud 2022 aastal
San süsteemid: Kanalisatsioon ja veetorud täielikult uuendatud 2018 aastal. Soojustagastusega sundventilatsiooni jaoks on kaabeldus veetud, kuid paigaldus on jäänud fassaaditööde ootele.
Side ja turvalisus: Telia valguskaabel, pakettaknad, täielikult aiaga ümbritsetud, privaatne aed, sõbralikud ja privaatsust armastavad kuid valvsad naabrid ümberringi ja piirkond välja kujunenud.
Linnaga on väga mugav ja kiire ühendus. Autoga linna 5 minutit. Jalgsi vanalinna 20 minutit. Bussipeatus 300m, trollipeatus 600m, Lilleküla rongijaam 700m, lähim kauplus 400m, Kristiine keskus 700m, lähim lasteaed 200m, kool 400m. Kõik on nii mugavas kauguses, et autot tingimata ei olegi vaja, sest Bolt ja CityBee autod on koguaeg lähiümbrusest võtta.

Maja on viimase 6a jooksul endale kvaliteetselt etapi kaupa renoveeritud. 2018 aastal on valatud 1.korrusel uued põrandad koos põrandaküttega, 15cm EPS soojustus all. Korstnad on kvaliteetselt ja vastavalt nõuetele uuesti laotud 2022 ja registrisse kantud. Elektrisüsteemid (kaablid, pistikud, kilp) on täielikult uuendatud 2018. Majja tuleva vee väline torustik vahetatud 2021 aastal. Katus on vahetatud u 10a tagasi. Renoveerimisega ei ole jõutud fassaadini, välja arvatud sauna osa, mis sai 2023 aastal 15mm EPS katte ning krohvi.

Igas magamistoas on suur sisse ehitatud seinakapp, mis mahutavad palju. Lisaks on 2. korruse mõlemast magamistoast tehtud luuk soojustatud pööningule, kuhu saab soovi korral teha lisaks avara panipaiga või lisa magamisaseme. Esimese korruse põrandakatteks on printkork ja esikus ning WCs kvaliteetne plaat.

Krundil on salvkaev, mis on 2022 aastal puhastatud ning täiesti kasutuskõlblik.
Hoovi poolses küljes ligipääsuga köögist ja saunast on avar päikseline privaatne terrass.
Saun on taotluslikult autentne, väike ja hubane looduslähedase puuküttega. Sauna osa katusele saab näiteks paigaldada päikesepaneelid, sest asub päikesepoolses küljes.
Päike paistab hoovi hommikust alates kuni 19ni õhtul. Krundil on paar ploomipuud ning kaks imelist õunapuud, mis igal aastal rohkelt punapõskseid mahlaseid ja magusaid õunu kannavad. Kõrghaljastus olemas, kuid päikest ei peida.

Aed on hooldatud ning peaaegu rohimisvaba. Vanad roosid nõuavad ainsana veidi tähelepanu. Aed on kujundatud selliselt, et pakuks privaatsust ja oleks silmale ilus, samal ajal ei mõju klaustrofoobselt ega töörohkelt. Aiaäärtesse on istutatud ebajasmiinid ja Annabelle sorti puishortensiad, mis varjavad uudishimulikke pilke ning on hooldusvabalt ilusad ja õitsemise ajal ka meeldivalt aromaatsed. Tänava poole aia äärde on istutatud lisaks puishortensiaid ja sireli ilupõõsaid, mis kasvavad muretult ja iseseisvalt.

Elamu paikneb krundil mugavalt ühes servas, seega kasulikku krundi pinda on maksimaalselt. Garaazi ees ja maja ees kiviparkett on paigaldatud värskelt 2023 aastal. Hoovi mahub vähemalt 2 autot. Aed on koerakindel, lemmikud püsivad kindlalt hoovis. Nurgakrundi eelisena on peaaegu piiramatu võimalus külalistel autosid tasuta aiaäärde parkida.

Aias asub väike kuur, kuhu paigutada taimehooldusvahendeid, aiamööblit, lumelabidaid vmt.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Liivi Joasoon
Liivi Joasoon
Omanik
EST ENG FIN
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Liivi Joasoon
Liivi Joasoon
Omanik
515 000 € 3 872 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3658104
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 133 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1956
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 795 m²
Katastrinumber 78407:701:3842
Registriosa number 1692701
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 110 € / 290 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%