Müüa majaosa, 3 magamistuba - Kullerkupu 11, Kangru, Kiili vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Terrass-aed, kamin, saun, 2 vannituba, järv 1km

Korteriomand, kogupind 114.4 m²

Köök: induktsioon pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš, saun, pesumasin, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, tahke kütus, kamin, tsentraalgaas
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Lisainfo: parkett, pakettaknad, mööbli võimalus, terrass, panipaik, kõrvalhoone, ühistransport, rullmaterjalist katus
Ümbrus: Raku järv järv 1,000 m, teed heas seisukorras, ümbruses eramud ja korterelamud, mets lähedal

MÜÜDUD!

6 korteriga ridaelamu tüüpi galeriimaja paikneb Kangru alevikus.

Kangru on hinnatud elukoht Tallinna linna piiril (1km Nõmme linnaosa), kus valdavalt eramud ja mõned ridamajad. Kangru suureks plussiks on kõrghaljastatud (männimetsa keskel) ja looduskaunis asukoht, mis logistiliselt Tallinnale väga lähedal. Sama kaugel Tallinna kesklinnast nagu näiteks Pääsküla, Kivimäe või Merivälja. Hea ligipääs Tallinn-Viljandi mnt kui ka ringtee kaudu erinevatele Tallinna piirkondadele. Samuti tihe ühistranspordiühendus, et lapsed saaksid iseseisvalt hõlpsalt liikuma. Kangru on turvaline, rahulik ja tuulevaikne. Rajatud on kergliiklusteed jalutamiseks ja jalgrattaga sõitmiseks Tallinna, Luige ja Kiili suunal. Kangrus asuvad korvpalli- ja võrkpalliplatsid, lisaks valgustatud metsarada suusatamiseks (maja eest saab suusad alla), välijõusaal ning suur laste mänguväljak. Lisaks asuvad lähedal seene- ja marjametsad ning ca 1km (u 10min jalutada) kaugusel asuv liivase kaldaga parajalt suur Raku järv ujumiseks, mille suurest plussist saab aru muidugi suvisel kuumal ajal.

Korter-majaosa on privaatne, nurgapealne läbi kahe korruse, milles köetavat elamispinda 111,4 m2. Sellele lisandub 3m2 panipaik ning kinnistusraamatusse kantud korteriomandi üldpind on 114,4m2.

Kogu elamispinnal on individuaalne gaasiküte, mis soojendab lisaks tarbevee. Elamispinna I korrusel on põrandaküte, II korrusel regulaatoritega varustatud radiaatorid. Niiskuskindlates ruumides on samuti eraldi reguleeritav põrandaküte gaasiküttel ja sundväljatõmme. Saunas on Harvia elektriline keris.

Hoone ruumiplaneering on väga hea, ruumi on mõnusalt ja toad valgusküllased ja avarad. Elamine paikneb kahel tasapinnal, millest esimesele jäävad elutuba-köök-duširuum-wc-saun ning teisele korrusele magamistoad, eraldi väike garderoobituba ja vannituba-wc.
Köök moodustab mõnusalt eraldi tsooni tänu heale planeeringule. Elutoast pääseb päevapäikesega terrassile, millel suurust u 17m2. Terrass piirneb ühelt poolt varbseinaga ja teiselt poolt elupuudega, mis tagab piisava privaatsuse. Hommikul on terrassil vari, kuid al 12-13 paistab päike kuni loojumiseni. Asukoht on mõnusalt tuulevaikne.

Korteri boksi juurde kuuluv 3m2 panipaigaruum paikneb eraldi sissepääsuga alal.

Lisaks saab kasutada jalgrataste hoidmiseks KÜ rajatud ühist abihoonet õuel.

Hoone välisseinad on fibo-plokkidest, krohvitud ning osaliselt värvitud puiduga kaetud. Vahelae paneelid on raudbetoonist, metallist välisuks on varustatud fonolukuga.

Siseviimistlus on täielikult uuendatud viimase paari aasta jooksul: tubades uus valkjas õlitatud 1-lipiline tammeparkett, maalritööd teostatud, uued puitpaneeluksed (lasuuritud), vannitoad uuendatud, uus sanitaartehnika (Laufen, Villeroy&Boch) ja uued valamu ning duši segistid, uued valgustid ja aknakatted, uus gaasikatel (turvaliselt eraldi tehno-katlamaja ruumis, paigaldatud 2020 lõpus).
I k vannituba äsja remonditud - seinu katab mikrotsement ja dekoratiivne õlitatud vineer ning põrandal epo.
Köögimööbel uuendatud 1,5a tagasi (uus kasepuidust Osmo õlivahaga kaetud töötasapind, kasevineerist õlitatud taust, uus Franke valamu ja segisti, uus induktsioonpliit ja mikrolaineahi, uued käepidemed).

KULUD
Kulud on mõistlikud ja arvetega saab tutvuda e-kirja teel või kohapeal.
Suvel on kulud (sh elekter) olnud ca 100.-, talvekuudel ca 250-300.-. Lisandub kogumis/hooldusfond.

LÄHEDAL
Bussipeatus asub Viljandi mnt ääres u 5min jala (bussid nr 116, 116a, 116b, 178). Bussiühendus tihe, eriti tipptundide ajal (nt tööpäeviti kl 7-8 vahel 6 väljumist Tallinna suunal ja kl 17-18 vahel 4 väljumist Kangru suunal). Buss liigub Tallinna suunal kesklinna ja Balti jaama. Lastele ühistransport tasuta.

Lähim lasteaed on üle tänava asuv Kiili lasteaed ning koolidest Kiili Gümnaasium, kuhu viib-toob sisuliselt maja eest koolibuss. Koolilapsed saavad mugavalt lisaks koolibussile ise liikuma ka liinibussidega nii Kiili kui ka Tallinna suunal.

Tallinna (Nõmme) piir ca 1km, Järvele 6km ehk 10min auto/bussiga, kesklinna 10km ehk 20min auto/bussiga.

Lähimad toidupoed 2km kaugusel (Raudalu Coop), 3km kaugusel Luige Rimi, 3km kaugusel Ikea ja Kurna keskus (Selver jm poed). 3 km kaugusel 24/7 fitness uhiuus jõusaal, toidukohad, teenused.

Mõnus, endale hoole ja armastusega loodud kodu, mis müügis elukorralduslike muudatuste tõttu.

Sisse jäävad mahukad garderoobikapid esikus, garderoobitoas ja magamistoas, magamistoa eritellimusel tehtud kasepuidust seinal asuvad öökapid, vannitoamööbel (I k oma äsja paigaldatud), köögimööbel tehnikaga (sh induktsioonpliit), laevalgustid, peeglid. Lahtine mööbel soovi korral mõistliku lisatasu eest.

Korter on vaba ja sissekolimiseks valmis!

Kirjuta-helista ja tule vaatama :)

Head maaklerid, meie kõigi aja väärtustamiseks palun vahenduse täisteenust mitte pakkuda! Kui peaksin ümber mõtlema ja vajama tuge müügis, siis on olemas mul juba selleks ka eelkokkulepe ühe kinnisvarabürooga.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
315 000 € 2 754 €/m²
Müüa majaosa (Broneeritud)
Müüa majaosa (Broneeritud) www.kv.ee/3600658
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 114.4 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 2549 m²
Katastrinumber 30401:001:1162
Registriosa number 12480102
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%