Müüa korter, 2 tuba - Tornimäe tn 7, Maakri, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

IMELISE VAATEGA LUKSUSLIK KORTER LINNA SÜDAMES

Korteriomand

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, videovalve, turvauks, trepikoda lukus, valvur
Lisainfo: pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, kõrged laed, seinakapp, parkett, lift, garaaž
Ümbrus: Tallinna laht meri , asub keskuses, teed heas seisukorras

OLE ESIMENE ELANIK LUKSUSLIKUS JA VÄRSKELT RENOVEERITUD KORTERIS!

PLANEERING
Korteri kooseisu kuulub lükandustega kahelt poolt avatav suur magamistuba, mis võmaldab luua avara ühenduse elutoa ja köögiga. Igal sammul avaneb kaunis panoraamvaade merele ning Tallinna kesk- ja vanalinnale. Naudi õhtupäikest nii diivanilt, köögist kui ka magamistoast. Esikus on suur peegel ja asjade paigutamiseks eritellimusel valmistatud automatiseeritud valgustuse ja Soft-Close sulguriga garderoobikapp. Vannitoa planeeringu teeb eriliseks väike lisa-ruum pesumasina hoiustamiseks, mis võimaldab säilitada korteri esteetilise puhtuse.

DISAIN JA SISUSTUS
Kodu on sisustatud heledates toonides luksusliku viimistluspaketiga, mis on loodud kõige nõudlikumale maitsele. Ajatult klassikaline tervik ühendab endas värve, tekstuure ja kompromissitu kvaliteediga detaile - täispuidust parkett, naturaalsest kivist aknalauad ja tasapinnad, läbimõeldud valguslahendused ja köögitehnika ning kõige tipuks on elutoa laes kuldsete detailidega kristalllühter, et pakkuda sviidile omast luksuslikkust.

KÖÖK JA VANNITUBA
Korteris on eritellimusel valmistatud köök koos uue integreeritud köögitehnikaga. Viimase puhul on kasutatud tuntumaid brände nagu BOSCH ja TEKA, et muretu kasutamine kestaks aastaid. Köögis on nõudepesumasin, ahi, induktsioonpliit, külmakapp ja kubu. Märkimisväärne on, et kogu tehnika on A-klassi energiamärgisega ajal mil energiasääst ja selle kokkuhoid on Euroopas eriti terava tähelepanu all. Eksklusiivust lisab viipega valgustussüsteem ja naturaalkivist spetsiaalselt selle korteri jaoks tehtud valamu, kuhu kallab vett HANSGROHE kraan.
Kvaliteetne ja läbimõeldud käekiri jätkub ka vannitoas, kus on kasutusel LAUFEN keraamika ja HANSGROHE sanitaartehnika. Heledates toonides kiviplaatidele lisavad aktsendi mustad detailid ning eraldussein. Kõigele on mõeldud alates rätikute kuivatamisest ja riputamisest kuni kõikide vajalike asjade hoiustamiseni.

MAGAMISTUBA JA ELUTUBA
Magamistuba on suur ja avar ning oleme teadlikult jätnud ruumi uue kliendi personaalsetele soovidele selle tähtsa ruumi sisustamisel. Soovi korral on võimalus lisada magamistuppa liugustega seinakapp ning ruumi on ka sinu kodukontorile! Uuele omanikule tagab hea ja tervisliku une uus KAMJO Eestis käsitsi valmistatud kõrgkvaliteetne voodi.
Kööki ja elutuba eraldab mõtteliselt mõnusalt suur klaasist ümmargune söögilaud, kuhu mahutab ka külalised. Elutoas on suur diivan koos diivanilaua ja vaibaga koheselt kasutamiseks!

VENTILATSIOON JA KÜTE
Küttesüsteemina on kasutusel tsentraalne kaugküte ja soojust on võimalik ise oma vajaduse järgi reguleerida. Vannitoas on elektri põrandaküte, mis on samuti reguleeritav. Kommunaalkuludena tuleb arvestada talvel ca. 200€ + vesi ja elekter ning suvel ca. 150€ + vesi ja elekter.
Korteris on reguleeritav sundventilatsioon koos jahutussüsteemiga. Mõlemad on läbinud põhjaliku hoolduse ning tagavad värske õhu korteris aastaringselt.

MAJA
Kõrghoonet ehitati aastatel 2004–2007 ja hoone arhitektiks on Meeli Truu. 30-korruseline hoone on ehitatud monoliitses raudbetoonkonstruktsioonis. Tornelamu kõrgus on ligikaudu 117 meetrit, mis teeb sellest kolmanda kõige kõrgeima hoone Tallinnas peal Teletorni ja Oleviste kirikut. Korterid paiknevad elamutorni 5-30 korrusel, esimestel korrustel asuvad äripinnad ning 0. korrusele jääb tasuline soojustatud maa-alune parkla, kuhu pääseb otse kõigist majadest ilma tänavale minemata.
Majas on aktiivne ja toimiv korteriühistu. Ühisalad on kenasti hooldatud ning turvatud. Kõik korrused on lukustatud ning igal korrusel on ühine koridor kõigest neljale korterile. Hoone fuajee vastuvõtulauas asub ööpäevaringselt administraator/valvur.

ASUKOHT JA PARKIMINE
Jalutuskäigu kaugusele jäävad vanalinn, kaubanduskeskused (Stockmann, Solaris, Viru Keskus), kinod, restoranid, kohvikud, spordikeskused ja erinevad meelelahutuskohad. Maaalusest soojast parklast on võimalik minna otse Stockmanni toidupoodi ilma õue minemata. Vahetusläheduses on kõiki Tallinna piirkondasid ühendavad ühistranspordi peatused. Maja eest saab trammiga otse lennujaama või bussiga mõne minutiga sadamasse.
Parkimiskohta korteri juurde ei kuulu, kuid see on võimalik rentida või osta. Sissekirjutuse puhul maksab elanikule auto parkimine tänaval 120€ aastas.

Võta minuga julgelt ühendust ning tule selle eksklusiivse pakkumisega tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kodumaa Kinnisvara
Kodumaa Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
249 000 € 4 835 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3652798
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 51.5 m²
Korrus/Korruseid 23/30
Ehitusaasta 2006
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:104:0670
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%