Müüa korter, 3 tuba - Kungla, Tammelinn, Tartu, Tartumaa

Valgusküllane kodu, mis pakub mõnusat ja hubast elukeskkonda!

Korteriomand, puitmaja

Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, keskküte
Köök: köögimööbel

Nüüd on tekkinud suurepärane võimalus soetada omale 3-toaline korter hinnatud Tammelinna osas, mis piirneb miljööväärtusliku hoonestusalaga. Korteri leidmine sinna on pigem õnneasi, sest piirkonnas on korterelamuid minimaalselt.
Avar ja valgusküllane kodu pakub rohkelt erinevaid võimalusi ja samas hubast elukeskkonda, kus iga päev algab päikesevalguses särades.

Korteri planeering:

Esikust on pääs kahte magamistuppa, avatud köök-elutuppa ning WC-duširuumi. Elamu all olev kelder on võetud eluruumina kasutusele ning kuulub notariaalselt kinnitatud kasutuskorra järgselt korteri juurde. Elutoast viib keldrituppa trepp.
Korteris on avatud elutuba-köök (15,2 ja 7,0 m²), kaks tuba (12,9 ja 9,7 m²), esik (5,8 m²), WC-duširuum (1,2 ja 1,9 m²), keldrikorrusel olev abiruum, kus on ka pelletkatel (12,5 m²) – kokku 66,2 m², ilma keldrikorrusel oleva ruumita 53,7 m². Abiruum on ajaloos olnud kasutuses magamistoana kuumadel suvedel, bändiruumina, et valjud helid naabreid ei segaks ja filmitoana, et õhtust meelelahutust võimaldada. Lisaks on müüdava vara igakordse omaniku ja naaberkorteri ühisvalduses olev 9,8 m² suurune panipaik keldrikorrusel.
Vaade avaneb korterist elamu ette, küljele ja taha. Päike tõuseb maja eest, lõunal paistab elutuppa ja õhtul loojub maja taha ja pakub silmailu köögiaknast.

Tehnosüsteemid:
Korteri kütavad soojaks 2018 paigaldatud autonoomne keskküte pelleti baasil ja hubasust saab luua 2014 aastal ehitatud ahju ja puupliidiga.
Katlaga on ühendatud 2021 aastal paigaldatud kaasaegsed plekkradiaatorid.
Elektrijuhtmestik ja torustik on vahetatud ca 10 aastat tagasi.

Viimistlus:
Tubades, esikus ja köögis lakitud põrandalauad, keldrikorruse ruumis ja sanitaarruumis keraamilised plaadid. Seinad on värvitud, sanitaarruumis keraamilised plaadid.
Viimistlus on kasutusjälgedega ja vajab värskendamist. Hea võimalus enda maitse järgi korterile värske ilme anda. Samas seisukord piisavalt hea, et võimalik ka koheselt kasutada.

Kaugused:
Tartu südalinn ca 3,5 km, lähim kauplus ca üks km, ühistranspordipeatus ca 200 m, Tartu Tamme Kool ca 900 m, lasteaed Tõruke ca üks kilomeeter, Tamme staadion ca 800 m.

Hooviala on piiratud aiaga ning vastavalt kasutuskorra lepingule on müüdava vara ja naaberkorteri ühisvalduses elamu keskelt kulgeva mõttelise telje abil poolitatud vasakpoolne osa ehk Västriku tänava poole jääv osa elamu juurde kuuluvast maatükist.

Korter vabaneb kiiresti.



---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
157 000 € 2 372 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656756
Tube 3
Üldpind 66.2 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Seisukord Valmis
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79503:037:003
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%