Müüa maja - Raudtee tn, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Armas hoovimaja Nõmmel

Korteriomand, puitmaja, elamispind 30.6 m², kogupind 30.6 m²

Köök: puupliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, tahke kütus, õhksoojuspump
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: parkimine tasuta, parkett, mööbel, elekter, ühistransport, puusein, profiilplekk-katus

Nõmme keskuse vahetus läheduses on saadaval üks väike armas ja renoveeritud mändide alune hoovimaja, mis sobib kas 1-2 inimesele rahulikuks elukohaks või üürikorteriks. Selliseid objekte on kinnisvaraturul saadaval järjest harvem.
Majake on korteriomand ning asub samal krundil kortermajaga (4 korterit), mille omanikega on ühine korteriühistu. Suur looduskaunis hoov on ühiskasutuses. Sellest kuuluvad hoovimaja elanike eeliskasutusse majakese ees olev lillepeenar koos jalgteega, köögiakna esine privaatne terrassiala ja majatagune hooviala koos puukuuriga – kokku koos majaaluse pinnaga ca 100 m2.
HOONE
Puitkarkasshoonel on vahetatud plekk-katus, paigaldatud uued pakettaknad, uus korsten ja uus elektrisüsteem. Maja sobib elamiseks hästi ka vanematele inimestele – poed ja rongipeatus on lähedal, treppe ei ole, kommunaalkulud on väga väikesed ja maja on soe ka kõige külmema talvega.
KÜTE
2019. aastal on sisse ehitatud väga hästi toimiv puudega köetav pliit koos praeahju ja soemüüriga – toidutegemiseks ja maja kütmiseks. Samuti on paigaldatud õhksoojuspump, mis võimaldab hoida majas stabiilset õhutemperatuuri ka ilma tahkekütuseta ja siis, kui elanikud on ära. Lae peale on paigaldatud kivivill, talveperioodiks on olemas ka ahi, mida saab kütta halgude või briketiga.
RUUMID
Majakeses on tuulekoda ja esik, duširuum / WC, 2 tuba (elutuba ja magamistuba) ning eraldi asuv köök. Lae peal asuv pööning sobib asjade panipaigaks.
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed, majja tulev vee- ja kanalisatsioonitorustik on vahetatud 2021. aastal koos uue põranda ehitamisega. Sooja vee jaoks on uus elektriboiler. Duširuum/wc on renoveeritud ning sinna on paigaldatud põrandaküte. Eluruumid on täielikult renoveeritud ja möbleeritud 2019. aastal. Köögis on elektripliit koos praeahjuga, pesumasin, külmkapp, seinakapid, lauapind ja kraanikauss kapiga. Elutoas on riiulitega kapp ja töölaud, kodukontori pidamist võimaldab 1 GB võimsusega valguskaabel. Magamistoas on mahukas riidekapp peegeluksega.
ASUKOHT
Asukoht on logistiliselt väga hea - Nõmme raudteejaama ja keskuse naabruses. Nõmme turg ning bussipeatused asuvad mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Üüripotentsiaali hoiavad püsivalt kõrgel TTÜ tudengid, kelle jaoks on see majake ülikoolile lähedal. Huvitegevuste jaoks on lähedal nii Nõmme rahvamaja kui Nõmme Maja. Spordisõprade jaoks asuvad meeldivalt lähedal Nõmme spordihoone, Hiiu-Harku terviserajad ja Nõmme spordikeskus.
Mõnusaid toitlustusasutisi on läheduses palju. Kõrvalmajas on lõunasööögikoht ja pagarikoda. Nõmme Jaamarestoran, legendaarne Sõõrikukohvik ja kohvik-restoran Kius asuvad väikese jalutuskäigu kaugusel.
Anna julgesti huvist teada ja tule vaata see eriline majake üle!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Eero
Eero
Omanik
EST ENG RUS FIN
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Eero
Eero
Omanik
91 500 € 2 990 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3661712
Tube 2
Üldpind 30.6 m²
Korruseid 1
Seisukord Renoveeritud
Valmidus Valmis
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 1655 m²
Katastrinumber 78404:401:1531
Registriosa number 4167401
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%