Müüa korter, 3 tuba - Padriku tee 14/1, Pirita, Tallinn, Harjumaa

OLEMAS KEHTIV HINDAMISAKT 240 000 EUR!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte, gaasiküte
Lisainfo: rõdu 15.9 m², TV, ventilatsioon, pakettaknad, mööbel, parkimine tasuta, mööbli võimalus, parkett, panipaik, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: äärelinnas, teed heas seisukorras, meri lähedal, naabrid kõrval

NB! Olemas kehtiv hindamisakt summale 240 000 EUR!

Kui oled otsinud omale suure rõduga päikesepoolset valgusküllast korterit mõnusas rahulikus elukeskkonnas, siis vaata siia! Pirital ootab uut omanikku üks hubane ja väga heas seisukorras 3-toaline korter.

KORTER
3-kordse maja 2. korrusel asuva korteri korteriomandi reaalosa üldpind on kokku 89,7 m², millest köetav pind on 72,1 m², rõdu 15,9 m² ja panipaik 1,7 m².

Korterisse sisenedes ootab ees avar sisse-ehitatud garderoobiga esik, millest vasakule jääb 2 kõrvuti asetsevat magamistuba ning paremale eraldiseisvad WC ja eritellimusmööbliga vanniga vannituba. Pikast esikust jõuame avatud köögiga ruumikasse elutuppa (28,9 m²), mis on tänu suurtele akendele ja paiknemisele erakordselt valgusküllane ja aastaringselt mõnusalt soe. Suurele rõdule, kus on mõnus nautida päeva- ja õhtupäikest, pääseb elutoast ja mõlemast magamistoast.

Suurem magamistuba (16,7 m²) on hetkel sisutatud 2 lapse toaks - neutraalsetes toonides ning sobib seega nii poistele kui tüdrukutele. Toas on narivoodi ning eritellimusel tehtud kapp, milles 2 kirjutuslauda. Teine magamistuba on mõned ruutmeetrid väiksem (13,6 m²), kuid siiski piisavalt ruumikas. Mõlemas magamistoas on kvaliteetsed sisse-ehitatud garderoobikapid.

Köögis on uut perenaist ootamas Arens mööbel koos integreeritud tehnikaga (elektripliit, ahi, kubu, nõudepesumasin ja külmkapp).

Korteris on põhjalik värskendusremont tehtud küll juba 5 aastat tagasi, aga seisukord on nii hea, et jääb mulje justkui oleks seda tehtud alles hiljuti. Siseuksed on tammespoonist, põrandaid katab naturaalne tammeparkett.

Kõikides korteri tubades on paremaks õhukvaliteediks seintel fresh klapid, vannitoa ventilatsiooni saab ise reguleerida.

KORTERMAJA
Vaid 11 korteriga Padriku tee 14/1 kortermaja on valminud 2007. aastal. Majast tegutseb aktiivne ja tubli korteriühistu, millel on 3 juhatusel iiget ja lisaks ka audiitor.

Kogu Padriku piirkonnal on oma katlamaja, piirkonda köetakse gaasiküttega.

Korteritesse on äsja paigaldatud kaugloetavad veemõõdikud, mis muudab majaelanike elu senisest lihtsamaks ja mugavamaks. Lisaks on vahetatud maja sooja vee katel, värskelt üle tehtud välisfassaadi vuugivahed ning lähitulevikus on plaanis osaliselt värskendada maja fassaad.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub kasutuskorra alusel kindel parkimiskoht kohe korteri akna all tõkkepuuga piiratud alal ning panipaik maja esimesel korrusel.

ASUKOHT
Korter asub logistiliselt väga hea koha peal. Padriku elurajoonis on oma lasteaed, mis muudab väikelastega elu eriti mugavaks. Ka Merivälja ja Pirita lasteaed ning Pirita Majandusgümnaasium on vaid lühikese autosõidu kaugusel.

Maja lähedal on suur mänguväljak ning mitmed spordiväljakud. Kogu Padriku elurajooni ümbritseb mõnus kergliiklustee, kus pere väiksematega rahulikke jalutuskäike teha.

Ühistranspordipeatus on ca 500 m, ning Pirita rand vaid lühikese jalutuskäigu või rattasõidu kaugusel (1 km).

Helista ja lähme vaatama!
-------------------

Soovid abi kinnisvara müümisel, üürile andmisel või ostmisel? Võta ühendust - esmane konsultatsioon on tasuta!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
1Estate Kinnisvara
1Estate Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
224 000 € 2 497 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661792
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 89.7 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2007
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%