Müüa korter, 4 tuba - Kruusa tn 11, Keila, Harjumaa

BRONEERITUD

Soodsate kuludega korter 2007.a majas.Hindamisakt!

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, toad eraldi, kõrged laed, seinakapp
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras

Müüme Keilas, Kruusa tänaval 2007.a ehitatud C-energiaklassiga maja esimesel korrusel asuvat ruumikat 4-toalist korterit.

NB! Värske hindamisakt!

Korter on suurepärase asukohaga, kus kõik eluks vajalik asub jalutuskäigu kaugusel – hinnatud lasteaed asub ca 100 m kaugusel, Rõõmu Kaubamaja 300 m kaugusel. Lähedal on ka rongijaam, bussipeatused, koolid, mänguväljakud, tervisekeskus, raamatukogu, perearstid ja Keilas tuntud terviserajad. Ümbruskond on roheline ning kaunis, maja ümbritsevad väärikad tammed ja linnulaul. Balti Jaama jõuab kõigest 30-minutilise rongisõiduga. Ühendus Tallinnaga on väga hea seda nii tiheda rongi- ja bussiliikluse, aga ka kiire 20-minutilise autosõidu näol.

Korteri planeering: Esik koos sisseehitatud mahuka garderoobiga; esikust järgmine uks on wc/vannituba; avar elutuba avatud köögiga; kolm magamistuba, millest kahel sisseehitatud suured garderoobkapid. Toad on tõesti mõnusalt suured ja ruumikad. Korteri aknad avanevad maja taha muruplatsile ja maja otsale, seega tagatud on privaatsus ja vaikus. Korterisse paistab pärastlõuna/õhtupäike.

Tubade suurused:
Esik – 8,5 m2
Vannituba – 7,0 m2
Elutuba/köök – 30,2 m2
Suur magamistuba – 19,2 m2
Kontor/magamistuba – 12,3 m2
Lapse tuba/magamistuba – 13,2 m2

Korteril ei ole panipaika, kuid on kolm väga mahukat garderoobkappi, mis mahutavad meie pere asjad lahedasti ära ning ruumi on ülegi.

Korteri siseviimistlust on mõned aastad tagasi täielikult värskendatud, lisaks pandud uus köögimööbel ja tehnika ning vahetatud siseuksed.

Korterisse jääb: köögimööbel koos tehnikaga (kubu, ahi, pliit, nõudepesumasin, kahepoolne külmkapp); vannituppa sanitaartehnika ja kapp; esikusse ja magamistubadesse sisseehitatud garderoobid, soovi korral lapsetoa mööbel (vahva voodi-mängumaja);

Korteris on mahuka 4-toalise kohta väga mõistlikud kommunaalarved, mis teevad silmad ette ka kõrgema energiaklassiga majadele. 2023. a jaanuar-detsember: 231, 206, 213, 134, 119, 103, 100, 121, 137, 191, 224, 262. Juurde tuleb kodumasinate elekter ning meil on alati sees ka vannitoa elektriline põrandaküte – elektriarved on 40-50 euro juures. Külmemal ajal on korteris mõnusalt soe ning suvel palavusega ei lähe korter kuumaks, kuna asub 1. korrusel. Korteris kiire interneti võimalus, majja tuleb valguskaabel.

Maja on C energiaklassiga ning ehitatud korralikust Columbia kivist, ka enamik siseseinad kivist. Trepikoda on puhas ja korralik, maja ümbrus hooldatud. Majas on tubli ja tegus korteriühistu ning sõbralikud, heatahtlikud ja viisakad majaelanikud. Majal ei ole laenu.

Korteril on kindel parkimiskoht maja ees, lisaks on ruumi ka maja küljel, kuhu on rajatud parkla, kus võivad parkida ka külalised.

Olen väga tänulik, kui maaklerid ei tülitaks, kui neil ei ole ostjat olemas!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
 Helena
Helena
Omanik
206 000 € 2 279 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3633201
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 90.4 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 2007
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 29601:009:0034
Registriosa number 11283702
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 120 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%