Müüa maja - Padi 3, Kiili, Kiili vald, Harjumaa

Õdus 4-toaline maja Kiilis!

Kinnistu, kivimaja, kogupind 151 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš, boiler, saun, pesumasin, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, kamin, konditsioneer
Lisainfo: köök, avatud köök, terrass, elekter, parkett, kõrvalhoone, TV, mööbel, mööbli võimalus, pakettaknad, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud, aiaga ümbritsetud, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: mets lähedal, kattega teed

Müüki on tulnud õdus ja täielikult sisustatud neljatoaline üksikelamu vaiksel Padi tänaval Kiili alevikus.

2007 aastal valminud 150 ruutmeetrise põrandapinnaga kivimaja esimesel korrusel paikneb valgusküllane avatud köögiga elutuba, magamistuba, avar pesuruum koos puukütte saunaga ning katlaruum. Teisel korrusel asuvad kaks magamistuba koos mahukate garderoobidega, WC ja vanniga pesuruum ning lisaks on kahe magamistoa vahel ruumikas koridor, kuhu saab tekitada näiteks mängunurga või kodukontori.

Talvel hoiab maja soojana vesipõrandaküte, radiaatorid, kaunilt dekoreeritud soojasalvestusega kamin, kütteallikaks on keskkonnasõbralik pellet- ehk kraanulküte ning soojavee annab elektriboiler.
Maja juurde kuulub paraja suurusega krunt, kus kasvab erinevaid ilutaimi nagu näiteks kirsi- ja elupuu, mustikad, mustsõstrad jm. Loomulikult on aias veel piisavalt ruumi, et näpud mulda pista ja luua oma unistuste iluaed või hoopiski köögiviljade kasvatamiseks aiamaa ja kasvuhoone. Kinnistul asub veel väike kõrvalhoone tööriistade hoiustamiseks.

Koos majaga tuleb kaasa enamus mööblit ja aiatehnika, sh 2 muruniidukit, trimmer, lisaks veel ka batuut. Seega kõik vajalik on olemas, et end koheselt ja mugavalt sisse seada.
 
Selles majas on siiani elanud vaid ühed omanikud, kes on maja enda käe järgi ehitanud.

NB! Majal puudub hetkel kasutusluba, kuid kasutusloa taotlemiseks on tellitud Ehitusload24 ekspert, kes viib läbi kõik vajalikud tegevused kasutusloa saamiseks. Eksperdi hinnangul võib protsess aega võtta 3-6 kuud.

Asukoht

Padi tänav asub vaiksel uuselamute rajoonis, mis on Kiili keskusest kahekümneminutilise jalutuskäigu kaugusel.

2024. aasta 1. jaanuari seisuga on vallas registreeritud 6798 elanikku. Kiili valla peamine tulevikugarantii on noored ja nooremas keskeas teotahtelised ning haritud inimesed, kes on otsustanud siia oma kodu rajada ja tuleviku selle paigaga siduda ning loomulikult väga soodne geograafiline asukoht. Vallakeskusest Tallinna on ainult 21 km, mis lubab väga suurel osal elanikest käia tööl pealinnas ning ühtlasi saada osa suurlinna haridus- ja kultuurivõimalustest. Valla enda territooriumil on üks kool ja lastead. Aastal 2006 sai Kiili Gümnaasium uue maja ning 2020 aasta sügisel avati juurdeehitus algklasside jaoks ning laiendati ka spordihoonet. Kiilis tegutseb ka Kunstide Kool, milles leidub arvukalt erialasid nii muusika kui kunstihuvilistele, rahvamaja pakub mitmeid isetegevusringe, alustades rahvatantsust ja koorilaulust ning lõpetades nt kellade ansambliga. Ka sportimisvõimaluste poolest on Kiili vald rikkalik, rajatud on mitmed võrk- ja korvpalliplatsid, spordihoone, kelgumäed, terviserajad jpm.

Kui otsid õdusat kodu rikkalikus elukeskkonnas, siis Padi 3 maja võib olla just Sinule.
Võta minuga ühendust ja lähme kohapeale vaatama.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
325 000 € 2 152 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3661624
Tube 4
Üldpind 151 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2007
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1600 m²
Katastrinumber 30401:001:1004
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%