Müüa majaosa, 4 magamistuba - Pallase pst 127, Ihaste, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Suurepärase asukohaga perekodu hinnatud Ihastes!

Kaasomand, kivimaja, kogupind 93.5 m²

Sanruum: dušš, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: rõdu , kõrged laed, TV, mööbel
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, turvauks
Ümbrus: teed heas seisukorras

Müüki on tulnud ilus 5-toaline ridaelamukorter, mis asub kohe Ihaste alguses!

KORTER
Eluruumi pindala on 93,5 m². Korter asub läbi kahe korruse (2. ja 3.korrus). Korterit on väga hästi hoitud. Mõned aastad tagasi on paigaldatud kvaliteetsesse täispuidust Velma kööki uus tehnika, olemas nõudepesumasin. Vahetatud on vannitoas segistid ja valamud Grohe sanitaartehnika vastu. Lisaks on jooksvalt tehtud erinevaid parandustöid. Siseviimistluses on kasutatud ilusaid tapeete ja erinevaid viimistlustehnikaid. Mõlemad vannitoad on plaaditud.

PLANEERING
Esimeses püstakus on 2 ust, vasakpoolne uks viib trepist üles korteri tuulekotta. Sealt vasakule jääb elutuba koos avatud köögiga. Elutoast pääseb maja taha rõdule, kuhu paistab hommikupäike. Tuulekojast otse on alumise korruse WC ja vanniga vannituba ning paremat kätt on 2 magamistuba. Ühest magamistubadest pääseb ka maja ette jäävale rõdule. Järgmisest trepist üles minnes on väike koridor ning vasakul käel garderoob. Trepist otse on teise korruse WC ja vannituba ning paremat ja vasakut kätt magamistoad. Mõlemad teise korruse magamistoad on katuseakendega.

RIDAELAMU
Ühes majas on kokku neli ridaelamuboksi püstakut. Igast püstakust pääseb kahte korterisse. Ridaelamu soojusallika liigiks on katel, mida köetakse küttegaasiga (asub kinnistul). Veevarustus ja kanalisatsioon on tsentraalsed (Tartu linna võrk).
Radiaatoreid korteris on võimalik enda äranägemise järgi reguleerida. Majas toimetab tegus ühistu. Maja taga on suur ja korralikult hooldatud roheala, kus saavad lapsed joosta ja mängida. Olemas on ka mänguväljak. Lisaks ühele kindlale parkimiskohale otse ukse ees, on olemas ka külalistele maja kõrval asuv parkla. Asjade hoiustamiseks (jalgrattad, kelgud) on võimalik kasutada kinnistul asuvat katlamaja.

ASUKOHT
Ridaelamu asub Ihastes, mis on Tartu linnaosa ja tuntud oma maalähedase hõngu ja linnaläheduse poolest. Ihastes on olemas kõik eluks vajalik. Hea bussiühendus Tartu kesklinnaga, toidupood, lastehoid. Samuti on lähedal Ihaste metsarajad, kus on mõnus vaba aega veeta. Liikumine Tartu kesklinna on väga mugav, kuna olemas on kergliiklusteed lausa kesklinnani välja.

Tegemist on kaasomandis oleva ridaelamu osaga, kuid see on notariaalselt jagatud ja eraldi sissepääsuga ning mingeid probleeme selle ostmisel ei ole (kaasomandis vaid alumise korteri naabriga).

Huvi korral võta minuga ühendust ja läheme vaatama!
Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
185 000 € 1 979 €/m²
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3653915
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 93.5 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kaasomand
Katastrinumber 79517:048:0006
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%