Müüa korter, 2 tuba - Linda 6, Karlova, Tartu, Tartumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Korteriomand, puitmaja

Sanruum: uus torustik
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump
Köök: avatud köök, köögimööbel
Lisainfo: uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: trepikoda lukus

Müüki on saabunud kahetoaline korter, mis on suurepärane valik inimesele, keda kõnetab kodu otsimisel Karlova piirkond ja puumajade romantika. Linda tänav on pärnadega palistatud madala liikluskoormusega tänav, mida kasutavad valdavalt vaid seal elavad inimesed. Valgusküllasel korteril on aknad mõlemale poole maja: hommikupäike paistab elutuppa ning päeva- ja õhtupäike magamistuppa.

Korter on paar aastat tagasi põhjalikult remonditud ning tehtud tööde käigus vahetati kogu elektrijuhtmestik, torustik, uksed ning paigaldati on uued põrandad, enne mida tehti soojustustööd. Soojustatud on ka seinad, aknad vahetati ca 10 aastat tagasi. 2022. aastal tehtud remonti puudutav dokumentatsioon on ehitisregistris korras. Korter on viimistletud maitsekalt heledates toonides ning viimistlus on heas seisukorras. Olemas on köögimööbel ja -tehnika, muu sisustus kokkuleppel.

Korterit köetakse mugavalt kahe õhksoojuspumbaga, kuid kuna korstnajalg on olemas ja ligipääsetav, siis huvi korral saab ahju või kamina juurde ehitada. Sanitaar-ruumis on elektriline põrandaküte.

Korteri koosseisu kuuluvad elutuba-köök-esik (18,1 m²), magamistuba (19,1 m²) ja WC-duširuum (3,1 m²). Korter on eraldi sissepääsuga hoovi poolt ning ainukasutada on 2,1 m² suurune esik. Korteri juurde kuulub kahest kuuriboksist koosnev suur puukuur.

Linda 6 on elamu, mille esimene korrus paikneb tavapäratult kõrgel ning hoone on arhitektuuriliselt pisut enamat kui lihtne Karlova puitelamu. Majas on eluruumideks ehitatud nii pööningu- kui ka keldrikorrus. Viimase 12 aasta jooksul on hoonel vahetatud katusekattematerjal, kaasajastatud kanalisatsioonitorustik ja üld-elektrisüteem, soojustatud ning viimistletud on elamu vundament ja sokkel. Lähiaastatel ootab ees maja fassaadi renoveerimine. Kinnistu on suur (993 m²) ning õueala on ühiskasutatav, hoovis on ruumi parkimiseks, seal on grillimise ala ning suitsuahi.

Korter on suurepärases asukohas: jalutuskäigu kaugusel on südalinn (ca 2 km), lähedal asuvad nii Tähe Mini Rimi kui Rebase Rimi (ca 0,5 km), samuti asuvad lähedal Tartu Karlova Kool ja Tartu Lasteaed Helika. Võimalusi ühistranspordi kasutamiseks samuti vaid paarisaja meetri kauguselt.


---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
119 000 € 2 953 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3660486
Tube 2
Üldpind 40.3 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Seisukord Valmis
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%