Müüa korter, 3 tuba - Sõle tn 13, Pelgulinn, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

Parkimiskoht! Suur keldriboks! Maja renoveeritud!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: köök 6 m²
Sanruum: dušš, vann, uus torustik, pesumasin
Lisainfo: mööbli võimalus, toad eraldi, TV, parkimine tasuta, seinakapp, panipaik, uus elektrijuhtmestik, parkett, pakettaknad, mööbel

Müüja renoveeritud 3-toaline perekorter hinnatud Pelgulinna asumis, Põhja-Tallinna ja Kristiine piiril. Suurepärane asukoht annab võimaluse nautida rohelise pealinna võlusid, aga tagab samas kiire ühenduse nii ühistranspordi kui ka autoga. Korter asub maja esimesel korrusel muutes korterisse mineku lihtsaks nii käru, vankri kui ka poekotiga ning on vaadetega maja ette ja taha.

Korter on väga hea ruumiplaneeringuga, tänu millele on kõik ruutmeetrid targasti ära kasutatud. Maja ühistu on aktiivne ning tänu sellele on ära renoveeritud maja fassaad, katus, trepikojad ning paigaldatud ka uued aknad koos ventilatsiooni fresh klappidega. Lisaks sellele on paigaldatud igale trepikojale fonolukk, millega saab mugavalt korterist trepikoja ust avada. Korteris on vahetatud kogu juhtmestik, lisatud valvesüsteem ning tsentraalne suitsuandurite süsteem, mis on ühendatud valvesüsteemiga.

Ostuhind sisaldab kogu korteris olevat mööblit, kaasa arvatud kohvimasinat!


Planeering

Korteri koosseisus on esik, wc ning vannituba, elutuba, eraldiseisev kuid avatud köök ning kaks magamistuba. Korteri aknad avanevad maja ette ning taha, mis teeb korteri mõnusalt valgusküllaseks ning hubaseks. Kuna korter on läbi maja planeeringuga ning aknad mõlemal pool, saab ka kõige palavamal suvepäeval akendest suurepärast tuulutust. 




Siseviimistlus

Siseviimistluses on kasutatud heledaid ning pehmeid toone, rõhutades korteri avarust ning ruumikust. Lastetoale omaselt on seal kirkamad toonid, mis saab vajadusel ära vahetada ning teises magamistoas tumedamad ning hubasemad toonid. Tervet korterit katab valdavalt naturaalsest puidust laudparkett, mida saab vajadusel nii toonida kui ka lihvida. Köögi alas, kus on oht, et midagi võib maha kukkuda, on paigaldatud tugev ning kvaliteetne pvc kate, vannitoas kahes toonis keraamilised plaadid. Lisaks on vannitoas lülitatav sundventilatsioon ning samuti ka muusika! 



Küte ja ventilatsioon

Korteri kütteallikaks on keskküte ning sooja aitab tuppa tuua seintel olevad reguleeritavad radiaatorid. Köök ning vannituba on varustatud sundtõmbe ventilatsiooniga. Magamistubades ning elutoas paigaldati fassaadi renoveerimise käigus ventilatsiooniluugid, mida saab vastavalt vajadusele reguleerida ning mis annavad värsket õhku nii suvel kui ka talvisel kütteperioodil.


Parkimine ja panipaik

Kortermaja parkla asub maja ees asuval parkimisplatsil, kus on tasuta parkimine kõigile majaelanikele. Elanikele väljastatakse parkimiskaardid vastavalt kui mitu autot peres parasjagu on. Korteri juurde kuulub ka mahukas keldriboks, kus jalgrattaid ning muid vajalikke asju hoida. Lisaks on keldrikorrusel ka ühine rattaruum, kus vajadusel jalgrattaid või kärusid hoida. 



Maja

Sõle tn 13 hoone paikneb Põhja-Tallinna ning Kristiine linnaosa piiril, olles väga hea ligipääsuga tänu läheduses olevale bussi -ja trolliühendusele. Läheduses on Kristiine Keskus, mitmed söögikohad, vaba aja veetmise kohad, toidupoed, kinod ja veel palju muud.

Maja on ehitatud 1987. aastal ning selles on kokku 60 korterit. Tänu maja aktiivsetele elanikele, on seal tegus ühistu, kes hoiab maja korras ning planeerib erinevaid korrastustöid ja hoitakse puhtana. Maja on läbinud täieliku renoveerimise, mille käigus on soojustatud maja fassaad, paigaldatud uued uksed koos katusealustega ning ustele lisatud fonolukud. Tööde käigus paigaldati uus katus, vahetati ära maja torustik ning küttesüsteem.


Elukeskkond

Piirkond on mõnusalt vaikne kuid samas aktiivse elustiiliga inimesele ning mis on aastatega palju arenenud ning aina enam on näha piirkonnas uusarendusi kui ka värskelt renoveeritud korterelamuid. Piirkond on väga hea ühistranspordi ühendusega, tänu millele jäävad lähedusse kõik eluks vajalik. Viru keskus, Rocca Al Mare keskus, Solaris Keskus, Stockmann ning Kristiine Keskus on kõik vaid mõne hetke kaugusel auto, ühistranspordi või ka jalgrattaga minnes. Lähim bussi-ja trollipeatus on 3 minuti jalutuskäigu kaugusel (300 meetri kaugusel).

Korter ootab uusi elanikke, võta ühendust ning tule vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaaret Kinnisvarabüroo
Kaaret Kinnisvarabüroo
Vaata firma profiili
Võta ühendust
153 900 € 2 462 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3659549
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 62.5 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1987
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:803:1990
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%