Müüa korter, 2 tuba - Vasara tn 22a, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

BRONEERITUD

KLIENDIPÄEVANI (15.05) ERIHIND!

Korteriomand

Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: külmik
Side ja turvalisus: Internet
Lisainfo: TV, panipaik, mööbel
Sanruum: pesumasin

Müügile on tulnud valguküllane koduks renoveeritud 2-toaline korter arenevas piirkonnas. Korterit müüakse koos sisustusega.

KLIENDIPÄEVA HIND! VANA (120 000)

KORTER
Avara planeeringuga ja väga hubases 48m² korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, WC ja vannituba ning esik. Korter on läbi maja planeeringuga ning väga valgusküllane. Välja on vahetatud korterisisene elektrijuhtmestik,korterisisesed keskküttetorud ning paigaldatud uued radiaatorid.

Köögimööbel koos tehnikaga paigaldatud aastal 2021. Köögis kvaliteetne köögitehnika: Electrolux ahi, külmik ja pliidiplaat (gaas/induktsioon), Whirlpool nõudepesumasin, Franke valamu ja segisti. Samuti on 2021 aastal tehtud värskendusremont nii köögis kui elutoas (uus seinavärv ja laminaatpõrand).

Elutoas on kvaliteetne ja eritellimusel valmistatud lahtikäiv diivanvoodi ning 2023 aastal soetatud uus mööbel. Tänu majaesisele haljastusele on elutuba privaatne ning õhtul paistab tuppa ka päike.

Väga suur ja hea planeeringuga magamistuba, kus asub voodi 180x200cm koos nelja mahuka sahtliga. Voodil on kvaliteetne Sleepwell madrats ning kattemadrats. Samuti on magamistoas suur riidekapp, kuhu mahub kõik vajalik. Akna ees on ruloo ning uued poolpimendavad kardinad, mis tagavad mõnusa une ka suvisel ajal. Magamistoast avar vaade haljasalale. Samuti on magamistuba privaatne, kuna vastas pole ühtegi kortermaja.Tuppa paistab hommikupäike kuni lõunani.

Modernses vannitoas on kõigele lisaks olemas ka põrandaküte.

Korter on väga vaikne ning soe. Tänu paksudele kiviseintele hoiab korter väga hästi stabiilset temperatuuri. Korteril on kahekordne uks.

MAJA
Maja on renoveeritud 2008 aastal, mille käigus soojustati fassaad ning paigaldati uus katus. Renoveerimiseks võetud laen sai makstud 2022 suvel, seega ühistul laenu pole. 2024 aastal renoveeriti ventilatsioonikorstnad. Maja asub kohas, kus on teiste majade poolt meretuulte eest kaitstud. Maja hoov ja trepikodade esised on kaetud ühistu turvakaameratega.

PARKIMINE/PANIPAIK/KOMMUNAALID
Korteri kasutada on keldriboks (mõõtmetega 1,6x1,7m), millele on ehitatud korralik laudispõrand. Keldriboksis on seinariiulid ning sinna mahub lisaks muule ka kaks jalgratast. Soojas keldris on topelt lukustatud uksed ning lisaks on keldris ka ühistu turvakaamera, mistõttu on seal asju turvaline hoida. Keskmised kommunaalkulud on suvel ligikaudu 70eur ja talvel 150eur

Maja ees saab parkimiskaardi alusel parkida ainult maja elanik. Maja taga tänaval on parkimine kõigile tasuta.

ASUKOHT
Lühikese jalutuskäigu kaugusel Stroomi rand. Läheduses kolm erinevat parki, kus on mõnus tervisesporti harrastada. Logistiliselt heas asukohas - trammipeatuseni 250m, kust saab 20 minutiga kesklinna. Läheduses on ka bussipeatused, kust liikuda Mustamäe suunas. Kiviviske kaugusel Põhjala tehas, mis on ajaga muutunud tööstuspiirkonnast mõnusaks ajaveetmise kohaks. Kohvikud, näitused, stuudiod, raamatupood – kõik on olemas. 2024 valmib Vasara tänaval uus lasteaed. Kopli Kunstigümnaasium jalutuskäigu kaugusel. Vaikne piirkond, eemal linnakärast ja suurte tänavate liiklusmürast.

// If you would like more information about this apartment in English, feel free to call or email me / Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele. Helistada võib ka töövälisel ajal ja nädalavahetuse

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
112 500 € 2 344 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3652726
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 48 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1972
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:808:1900
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%