Müüa korter, 3 tuba - Suur-Patarei tn 6, Kalamaja, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

UUS 3-TOALINE KALARANNAS KOOS RÕDU JA SISUSTUSEGA

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 5.5 m², seinakapp, maa-alune garaaž, mööbel, pakettaknad, TV, lift, toad eraldi, parkett
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: Kalarand meri 100 m, teed heas seisukorras, linnas, naabrid ümberringi

Müügile on tulnud uueväärne 3-toaline korter Kalaranna piirkonnas unikaalses Liveni poolt arendatud Suur-Patarei 6 majas, kuhu kolivad need, kes tahavad elada keset linnamelu, ent siiski Kalamajale omases koduses ja vaikses keskkonnas.

FUNKTSIONAALSUS JA ERILAHENDUSED
Selles korteris on olemas kõik, mis on oluline kodu valikul- hea planeering, valgusküllasus, päiksepoolne rõdu ja kvaliteetne siseviimistlus.
Funktsionaalse planeeringuga 3-toalises korteris on avar elutuba koos avatud köögiga, 2 magamistuba (või 1 kodukontor), vannituba koos WC-ga ja eraldi majapidamisruum.
New York hõnguga korteris on betoonlaed, heleda tonaalsusega seinad, millele annavad aktsenti musta raamiga ruudustatud aknad ja tume tammeparkett. Eritellimusel valmistatud köögis on integreeritud kvaliteetne tehnika. Panipaikadest korteris puudust ei tule, kuna mahukad sisseehitatud kapid on olemas nii koridoris kui ka mõlemas magamistoas. Elutoale annab pikendust lõunapoolne 5,5 m2 rõdu, kus on mõnus hommikukohvi nautida või niisama häid mõtteid koguda.

ERIILMELINE MAJA JA MUGAVUSED
2020. aastal ehitatud maja eristub kaugelt naabritest. Tellisfassaad ja tumedad metalldetailid leiavad tee ka siseruumidesse, näidates end nii koridorides kui ka korteris. Korteri lagede kõrgus on 2,8 m. Aknad algavad põrandast ja on 2,4 m kõrgused ning igas toas on vähemalt üks aknaosa avatav. Majas on lift ja majaelanike ühiskasutuses turvaline hobiruum ning rattahoidla.

ENERGIASÄÄSTLIK MAJA
Majas on keskküttesüsteem läbi vesipõrandakütte ning korteris on individuaalne õhk-soojusvahetiga ventilatsioon, tagades parema sisekliima ning vähendades energia tarbimist. Iga toa temperatuuri ning ventilatsiooni on võimalik mugavalt digitaalselt reguleerida. Kortermajas B-energiaklass ning soojustagastusega ventilatsioon tagab tervisliku sisekliima ja madalad kõrvalkulud nii suvel kui talvel.
Majas on aktiivne ja targalt majandav ühistu ning head naabrid. Elektriarvestid ja külma- ning soojavee näidud on kaugloetavad.

TÕELISELT ERILINE ASUKOHT
Kalarand on tuntud kaasaegse linnaruumi poolest. Haljasalad, promenaad, meri ja armastatud restoranid, kohvikud ning mitmed kultuuriasutused on kõik jalutuskäigu kaugusel.
See on vaikne ja rahulik naabruskond elava kesklinna ning lummava mere läheduses. Lähim toidupood asub siit 5 minuti jalutuskäigu kaugusel ning Balti Jaama Turg asub ca 15 minuti jalutuskäigu kaugusel. Lähim trammi- ja bussipeatus jääb vaid 500 m kaugusele korterist.

Kui otsid stiilset ja suurepärase asukohaga optimaalse suurusega 3-toalist korterit Kalmajas või kesklinna vahetus läheduses, siis see pakkumine on Sulle.

NB! Hind sisaldab mööblit.

Huvi korral võtke ühendust, et kokku leppida sobiv aeg oma uue koduga tutvumiseks.

Kuulutuse link
278 000 € 5 697 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3634545
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 48.8 m²
Korrus/Korruseid 4/6
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:2998
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 100 € / 180 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%