Müüa korter, 2 tuba - F. R. Kreutzwaldi tn 59c, Võru, Võrumaa

UUS JA AVAR KORTER KOOS SAUNAGA!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, trepikoda lukus
Lisainfo: parkett, lift, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, TV, toad eraldi, mööbel, pakettaknad

Müügile on tulnud stiilselt sisustatud kahetoaline korter koos leiliruumiga uues kortermajas!

Korter on kõrgete lagede ja suurte akendega, mis pakuvad avarust ja rohkelt valgust. Korter on kohe vaba ja sobib nii elamiseks kui ka välja üürimiseks! Olemas on kehtiv hindamisakt.

KORTER
Tegemist on kahetoalise korteriga, mille eluruumi pindalaks on 57,4 m2. 1. korrusel asuv korter koosneb garderoobiga esikust 4,7 m2, erilise laevalgustusega köök-elutoast 32,6 m2, garderoobiga magamistoast 15,2 m2 ja WC-duširuumist koos leiliruumiga 4,9 m2. Köögiosas on nurgaköök (integreeritud külmik, elektriahi, induktsioonpliit, nõudepesumasin, kubu, pesumasin), lisaks laud ja toolid. Elutoa poolele jääb diivan, kohvilaud, televiisor, kapp ning kirjutuslaud. Magamistoas on olemas voodi, garderoob, öökapid ning peegellaud. WC-duširuumis on WC-pott, dušinurk, peegel ja valamukapp. Elektrilise kerisega leiliruum on eraldatud klaasseinaga. Esikus on olemas peegelustega garderoob. Korteri juurde kuulub notariaalselt kaks parkimiskohta ja üks panipaik. Korter asub sisehoovis. Mööbel on kokkuleppel.

KORTERMAJA
2019. aastal täielikult renoveeritud endine tehasehoone on saanud täiesti uue ilme ja sisu. Renoveerimise käigus paigaldati uus elektri-, kütte-, vee-, kanalisatsiooni- ja ventilatsioonisüsteem. Kortermaja on soojustatud ja paigaldatud kiviimitatsiooniga fassaad. Katusekattematerjaliks on SBS. Olemas on toimiv ja tegus korteriühistu. Kortermajal on kehtiv kasutusluba.

KOMMUNIKATSIOONID
Küttelahendusena on kasutusel tsentraalne kaugküte (põrandaküte), mida on võimalik termostaatidega tubade kaupa reguleerida. Kortermaja energiatõhususe klass on C. Korterites kasutatakse individuaalseid soojustagastusega ventilatsioonisüsteeme. Soe tarbevesi saadakse kaugküttega. Igas korteris on olemas kiire interneti valmidus. Keskmised kommunaalkulud on suviti ca 70 € ja talviti ca 140 €.

ASUKOHT
Kreutzwaldi 59C kortermaja asub Võru linna südames, kust avaneb vaade Tamula järvele ja korrastatud järvekaldale. Jalutuskäigu kaugusel on suuremad ostukeskused, ehituspoed ja kohvikud. Mööda Tamula järve laudteed pääseb rannapromenaadile ning kaunile Roosisaarele. Tartu jääb 70 km, Pärnu 215 km, Tallinn 250 km ja Riia 225 km kaugusele.

Ranno Kalda
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 35272
www.lumenkv.ee
Vaksali 6, 50409 Tartu

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
105 000 € 1 829 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3615409
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 57.4 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis C
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%