Müüa korter, 4 tuba - F. R. Kreutzwaldi tn 59c, Võru, Võrumaa

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, dušš, vann, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, õhksoojuspump, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, trepikoda lukus
Lisainfo: mööbli võimalus, terrass, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, lift, pakettaknad, toad eraldi, parkett
Ümbrus: Tamula järv

Müügile on tulnud järvevaatega suurem korter, kus on olemas mullivann, leiliruum ja terrass!

KORTER
1. korrusel asuv 74 m2 suurune korter koosneb esikust, köögiosast, WC-duširuumist, kus on olemas ka mullivann ja leiliruum, kõrgete akendega elutoast, eraldi korterisisesest panipaigast, läbikäidavast kontorist ja magamistoast. Lisandub elutoa kohale ehitatud loft, kust avaneb samuti vaade Tamula järvele.

Tammepuidust tasapinnaga köögiosas on olemas külmik, elektriahi, induktsioonpliit, nõudepesumasin ja kubu. WC-duširuumis on elektrikerisega leiliruum, mis on klaasseintega eraldatud. Olemas on ka mullivann, eraldi dušinurk, valguspeegel, pinnapealne valamu ning pesumasin.
Järvevaatega elutoas on kõrged aknad ja stiilne LED-valgustusega lagi, mis loob mõnusa atmosfääri. Olemas on nurgadiivan, telekaalus, kohvilaud ja võrkkiik, lisaks rippuvad disainvalgustid. Elutoa kõrvale jääb läbikäidav kontoriruum ja eraldi ilma akendeta magamistuba. Elutoast pääseb mööda treppi ka lofti, mis on piiretega eraldatud. Lofti saab kasutada näiteks puhke- või magamiskohana. Lisaks on olemas ka isiklik terrass, kuhu pääseb nii kontorist kui ka elutoast. Mööbel on kokkuleppel. Olemas on kindel parkimiskoht.

KORTERMAJA
2019. aastal täielikult renoveeritud endine tehasehoone on saanud täiesti uue ilme ja sisu. Renoveerimise käigus paigaldati uus elektri-, kütte-, vee-, kanalisatsiooni- ja ventilatsioonisüsteem. Kortermaja on soojustatud ja paigaldatud kiviimitatsiooniga fassaad. Katusekattematerjaliks on SBS. Olemas on toimiv ja tegus korteriühistu.

KOMMUNIKATSIOONID
Küttelahendusena on kasutusel tsentraalne kaugküte (põrandaküte), mida on võimalik termostaatidega reguleerida. Olemas on ka õhksoojuspump. Duširuumis on elektriline põrandaküte. Korteris kasutatakse individuaalset soojustagastusega ventilatsioonisüsteemi. Soe tarbevesi saadakse kaugküttega. Keskmised kommunaalkulud on suviti ca 80 € ja talviti ca 150 €. Kortermaja energiatõhususe klass on C.

ASUKOHT
Kreutzwaldi 59C kortermaja asub Võru linna südames, kust avaneb vaade Tamula järvele ja korrastatud järvekaldale. Jalutuskäigu kaugusel on suuremad ostukeskused, ehituspoed ja kohvikud. Mööda Tamula järve laudteed pääseb rannapromenaadile ning kaunile Roosisaarele. Tartu jääb 70 km, Pärnu 215 km, Tallinn 250 km ja Riia 225 km kaugusele.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
144 000 € 1 946 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3635105
Tube 4
Üldpind 74 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 91901:010:0041
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%