Müüa korter, 2 tuba - Oksa tn 14, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

HOOVI POOLE AVANEVATE AKENDE, OMA AIAGA KORTER!

Korteriomand, puitmaja

Sanruum: dušš, boiler, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, kamin
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik, panipaik, mööbel

Müügile on tulnud hubane, päikesepoolne, aiaga piiratud avara sishooviga 2-toaline korter väikeses majas.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Korteri koosseisu kuulub kaks tuba, eraldi köök, esik ja pisike, kuid kompaktne duši- ning tualettruum. Elutuba on läbikäidav. Korter on seestpoolt soojustatud, elu-, magamistoa ning esiku seinad, samuti lagi on kipsplaatidega sirgendatud. Tubades on seinad tapeeditud, esikus ning köögis kaetud seineksiga ning värvitud. Mõned aastad tagasi on elutoa põrandale pandud uus laminaatparkett. Vannituba on värskelt remonditud, vahetatud on torustik ja seina- ning põrandaplaadid. Vannitoas on elektriline põrandaküte. Kõik aknad on vahetatud pakettakende vastu, samuti on vahetatud elektrijuhtmestik kogu korteris. Korter on päikesepoolne, aknad avanevad vaiksesse ja rohelusse uppuvasse sisehoovi kahes suunas.
Ruume kütab Tulikivi kaminahi ja köögis asuv puupliit, lisaks on elektrikütte võimalus. Korteri juurde kuulub kokkulepitud kasutuskorra alusel ca 5 m2 suletud keldriboks, mis mahutab vajadusel lisaks vähemalt aastasele küttepuude varule ka mitu jalgtarast, auto rehvid jms.

MAJA
Eestiaegses majas on kokku 11 korterit, millest üks, väike ühetoaline on katusekorter. Lisaks täiskeldrile on majal ka pööningukorrus ja oma hoov, mis on aiaga piiratud. Naabrid on leppinud kokku, et hoovis ei pargita, vaid kasutatakse ala puhkamiseks, seetõttu saab aias nii grillida ja süüa, kiikuda ja mängida, kui ka hoolitseda seal kasvavate rohkete viljapuude, marjapõõsaste ning lillede eest. Maja on väga vaikne ja naabrid viisakad.

Puitmaja on krohvitud nii väljast kui ka seest, kuid välisviimistlus ja trepikoda vajavad remonti. Katus on plekist ja seda on remonditud. Kuna küttesüsteem on ahiküte, siis igal aastal käib suve lõpus lõõre puhastamas ja kontrollimas korstnapühkija.

ÜLALPIDAMISKULUD
Maja on loobunud kallitest ja mitteefektiivsetest haldusfirmadest ning selle tõttu on majal madalad kommunaalkulud. Ühistu poolne kommunaalteenuste arve on aastaringselt umbes 40 eurot kuus ja sisaldab endas prügivedu (2,5 eurot antud korteri kohta), tasu üldelektri eest ja remondifondimakset, mida tasutakse ühikupõhiselt ja antud korteri puhul on summa 35 eurot kuus. Korteritesse on paigaldatud kaugloetav veemõõtja ja soe vesi tuleb elektriboilerist (50 liitrine). Vee ja elektri eest tuleb tasuda vastavalt tarbimisele. Majas on olemas nii Telia kui ka Elisa kaabelsideühendus.

Raamatupidamise ja koristamise eest hoolitsevad elanikud edukalt ise.

ASUKOHT
Oksa tänav jääb südalinnast vaid 10 minutilise autosõidu kaugusele (hetkel täies hoos oleva Tondi raudteeülesõidu kahetasandiliseks ehitamine parandab ühendust linnaga veelgi). Samal ajal paikneb maja, kus korterit müüakse, tänava lõpus ja ümberringi on valdavalt eramajad, seetõttu on piirkond vaikne, inimesi liigub vähe ja liiklusmüra jääb kaugele nii hetkel kui ka ülesõidu valmimisel.

Peamiste maanteede suhteline lähedus
tagab suurepärase ühenduse ka teiste linnaosadega. Lähim suurem toidukauplus on Tondi Selver, koolid, lasteaiad ja ühistranspordi peatused jäävad jalutuskäigu kaugusele, spordisõpru rõõmustavad tennisekeskus ning spordiklubid Golden Club ja Audentes. Ümbrusest leiab ka mitmeid vahvaid söögikohti ja laste mänguväljakuid.

PARKIMINE
Parkimine on tänaval ja ümbruskonnas tasuta ning maja vahetusse lähedusse jääva parkimiskoha leiab nii buss kui ka reka, rääkimata sõiduautost.

Korter on vaba!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Uus Maa City OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
89 000 € 2 270 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3664062
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 39.2 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1939
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78407:702:3290
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%