Müüa korter, 5 tuba - Narva mnt 5, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Vannalinna vaadega korter Tallinna südalinnas

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 23.2 m², uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, maa-alune garaaž, parkimine tasuta, rõdu kinnine, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, terrass, TV, kinnine hoov, kõrged laed
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, valvur, videovalve, valvesüsteem paigaldatud, turvauks
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, meri lähedal, naabrid ümberringi, ümbruses korterelamud

Müügile on tulnud eripärased täismöbleeritud üleseina asuvad 4-toaline ja 1-toaline korterid Tallinna südalinnas, mis saab vajadusel ühendada. Korteri akendest avaneb fantastiline vaade vanalinnale.

KORTERID
4-toaline korteri elamispind on 113.7 m2, millele lisandub suur terrass ja klaasitud rõdu üldpindalaga 23.2 m2.
1-toalise korteri elamispind on 40.3 m2, millele lisandub klaasitud rõdu üldpindalaga 6.3 m2 (hetkel on üürileantud objekt)

Korteritel on ka ühine rõdu Narva mnt poolt, mis on eraldatud klaasseinaga, mis saab ilusti maha võtta.
Niimoodi saab teha ilusa suure master-magamistuba eraldi vannitoa, garderoobi ja rõduga vannalinna vaatega.

Tallinna Linnaplaneerimise Ametilt korteri ühendamiseks vajaliku dokumentatsiooni info on saadud. Korterite ühendamiseks on vaja teha üht auku seinas.

Selles luksuslikus, ent praktilises kodus on avar valgusküllane elutuba koos avatud köögiga, 4 magamistuba, 2 suurt vannituba ning mahukas esik. Elutoast pääsed Narva mnt poolsele klaasitud rõdule imelise vanalinna vaatega ning master-magamistoast katusega avatud möbleeritud terrass, kus saab päevitamismõnusid nautida.

MÖÖBEL JA TEHNIKA
Läbimõeldud sisekujundusprojekt, kus korteri elutuba asub Narva mnt poolt, kõik magamistoad asuvad sisehoovi poolt, mis tagab vaikust ja privaatsust. Suured aknad ja modernne sisustus muudavad selle korteri avaraks, valgusküllaseks ja luksuslikuks koduks. Korter on äsja läbinud kapitaalse uuenduskuuri, sisustamisel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ja mööblit. Korter on varustatud mugavaks eluks vajaliku kõrgeima klassi tehnikaga.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Lisaks korteriga on võimalik soetada parkimiskoht panipaigaga hoone all asuvas soojas garaažis hinnaga 30 000 eur, mis on eraldi korteriomand. Kui on teise parkimiskoha vajadus, siis seda saab ka eraldi üürida/osta. Need asuvad Foorumi kompleksis hoone maa-aluses parklas korrusel -2. Puhas ja kuiv südalinna garaažikoht ja panipaik, kaardiga avanevad uksed, ventilatsioon, kustutussüsteemid, turvamees.

KÜTE ja VENTILATSIOON
Hoone omab energiaklassi A. Hoones on keskküte, tsentraalne soe vesi ja soojusvahetiga uus ventilatsioonisüsteem Komfovent.

HOONE
Maja ehitamisel kasutatakse 3-kordseid puitalumiinimum aknad, lisaks Narva mnt poolt on paigaldatud kahekordne rõduuks, seega müra õuest ei kosta üldse, korter on väga vaikne.

Hoone esimesel korrusel on kauplused ja restoranid, naabruses on palju söögikohti, populaarne Rotermanni Kvartal ja Viru Keskus. Puhkehetkede veetmiseks on hubane rohealaga sisehoov.

ASUKOHT
Foorumi maja asub Südalinna tuiksoonel, kuhu kogunevad kokku ühistransport (trammid ja bussid) ning üle tee asuv Viru Keskuse bussiterminal, ent korteris olles saad nautida vaikust ja privaatsust. Hoone on kergesti ligipääsetav nii auto, jalgratta, ühistranspordiga kui ka jalgsi.

Korteriga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Joutsi Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
900 000 € 4 905 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3642669
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 183.5 m²
Korrus/Korruseid 6/8
Ehitusaasta 2007
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:114:0011
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%