Müüa korter, 3 tuba - E. Vilde tee 53, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

Täielikult renoveeritud, C energiaklass

Korteriomand, paneelmaja

Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 2.5 m², pakettaknad, mööbel, parkimine tasuta, uus elektrijuhtmestik, panipaik, mööbli võimalus, rõdu kinnine

Müügile on tulnud äsja täielikult renoveeritud ja maitsekalt sisustatud hea asukohaga 3-toaline korter C energiaklassiga majas. Korter on läbi maja planeeringuga, vaikne, valgusküllane ja paikneb maja 2. korrusel. Piltidel nähtav sisustus on uus ja sisaldub müügihinnas.

KORTER:
Juulis 2024 lõppenud remondi käigus läbis korter täieliku renoveerimiskuuri. Lisaks piltidel nähtavale vahetati kogu korteri elektrisüsteem, torustik, aluspõrand ning paigaldati Viljandi Aken ja Uks poolt toodetud tule- ja helitõkke välisuks. Kasutatud on kvaliteetseid ja vastupidavaid materjale ning tehnikat. Pärast remonti ei ole korteris elatud. Kogu piltidel nähtav mööbel, tehnika, kardinad ja pildid on uued ning sisalduvad juba müügihinnas. Võimalik on osta ka ilma mööblita või osaliselt möbleerituna.

2. korrusel paikneva korteri köetav pind on 47,5 m². Läbi maja planeeringuga korteri koosseisu kuuluvad köök-elutuba, avar walk-in garderoobiga magamistuba, väike magamistuba/kabinet, vannituba, esik ning renoveeritud ja klaasitud rõdu.

Kogu korteris olev kohtkindel mööbel on eritellimusel valmistatud - köögis, walk-in garderoobis ja vannitoas mõõtude järgi valmistatud ruumi sobituv mööbel. Köögis on integreeritav köögitehnika kvaliteettootjatelt Bosch, AEG, Electrolux ja Whirlpool (külmkapp, nõudepesumasin, ahi, induktsioonpliit ja õhupuhastaja).

Põrandaid katab 12mm, niiskuskindel ja väga vastupidav (klass 33) laminaatparkett, mis on paigaldatud lävepakuvabalt, et ka robottolmuimejal oleks mugav toimetada. Seinu katab Tikkurila Harmony ökoloogiline seinavärv. Kardinad on korteri järgi mõõtu õmmeldud.

Vannitoa seinad on osaliselt plaaditud ja osaliselt värvitud Tikkurila Luja 7 niiskuskindla pestava värviga. Vannitoa plaaditud põranda all on elektriline põrandaküte. Niiskuse eemaldamiseks on paigaldatud eraldi lülitiga elektriline eriti vaikne ventilatsioon.

Kogu korteri valgustus põhineb LED tehnoloogial. Elutoas ja väikses magamistoas on kasutatud puldi ja äpiga juhitavaid nutivalgusteid (sisse/välja lülitamine, reguleeritav valguse soojus ja tugevus, taimer).

Väga mõistlikud kommunaalkulud- suvel 70 euro ja talvel 140 euro kanti, millele lisandub vesi ja elekter tarbimise alusel.

Korteri juurde kuulub ka keldriboks.

MAJA JA PARKIMINE:
Majas on tegus korteriühistu, mida haldamisega tegeleb haldusfirma. Maja fassaad on soojustatud, küttesüsteem vahetatud, radiaatorid reguleeritavad ja kauglugemisega – selle käigus on majale väljastatud haruldane C energiaklass. Parkimine maja ees tasuta.

Maja ümbrus on roheline ja korrastatud.

ASUKOHT:
Kortermaja asub logistiliselt väga heas asukohas. Kõik vajaminev on käe-jala juures. Majast 100m kaugusel on bussi- ja trollipeatus, 300m kaugusel on Magistrali keskus Rimi toidupoe ja kõige muu eluks vajalikuga. Jalutuskäigu kaugusel on mitmed lasteaiad ja koolid. Väga hea transpordiühendus kesklinna ja teiste piirkondadega.

Korter on vaba ning valmis koheseks sissekolimiseks.

Helista või kirjuta ja läheme vaatama teie uut kodu.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Livit Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
144 900 € 3 051 €/m²
Müüa korter, Vahetuse võimalus
Müüa korter, Vahetuse võimalus www.kv.ee/3662866
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 47.5 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 1965
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78405:501:1240
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 70 € / 140 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%