Müüa korter, 3 tuba - Tuula tee 2c, Keila, Harjumaa

BRONEERITUD

Imeline rõduga korter ideaalses keskkonnas!

Korteriomand, kivimaja

Müügile on tulnud A-energiaklassi majas 3-toaline hea planeeringuga rõduga korter.

Korter asub kolmekorruselise maja teisel korrusel. Korteri planeering on läbimaja - magamistubade aknad avanevad hommikupäikese suunas ning elutuba/köök ja terrass jäävad pärastlõuna ja õhtupäikese suunda.

Korter on maitsekalt sisustatud ning sisaldab avatud köögiga elutuba, rõdu, 2 magamistuba, vannituba koos WC-ga ja esikut.

Korteri ostuhinnale lisanduvad esimesel korrusel asuv soe panipaik hinnaga 3500 eurot ning parkimiskoht hinnaga 3200 eurot. Lõplik hind koos parkimise ja panipaigaga 199 900 eurot.

Keila Kodu kortermajad on pälvinud tunnustust, olles Keila Linna poolt korraldatud kodukonkursi “Keila Kaunis Kodu 2023” ridaelamute ja kortermajade kategooria võitjad!

Kortermaja iseloomustavad läbimõeldud planeering, energiatõhusad lahendused (A-energiaklass, päikesepaneelid) ning ilus arhitektuur. Lisaväärtust annab kortermajale haljastatud sisehoov, mänguväljaku, puhkealade ja viljapuu-ürdiaiaga.

Kortermajas on kaks trepikoda ja kokku 13 korterit. Esimesel korrusel on panipaigad rataste, kärude jms hoiustamiseks.

Kortermaja arendaja on pikaajalise kogemuse ja hea mainega EVERAUS Kinnisvara, kes on varem loonud ka auhinnatud Uuesalu Kodu ja tunnustatud Lagedi Kodu elamurajoonid.

Keila pakub nii suurlinna mugavusi kui ka väikelinna võlusid, olles ideaalne elukoht nii linliku elustiili kui ka looduslähedasema eluviisi nautijale.
Kaugus Tallinnast: 25km

Bussipeatus asub 240m kaugusel ja raudteejaam 800m kaugusel.

Tallinnast Keilasse viib mitmetasandiline neljarealine I klassi maantee. Kaugus 25 km.

Lapsed saavad käija Keila koolis, mis asub 1,5 km kaugusel või Waldorfi koolis Läte, mis asub 600m kaugusel. Keila lasteaed 2 km kaugusel ning Keila Muusikakoolini on Sinu uuest kodust 1,5 km.

Vahetus läheduses asuvad kõik vajalikud poed. 1,3 km raadiuses (Selver, Rimi, Maxima, Grossi Toidukaubad). Rõõmu kaubamaja 1,9 km, Keila Turg 900m kaugusel. Lähedal ka ehituspoed Bauhof ja Espak.
Lisaks on võimalus väljas söömas käija Scottish House pubis ja Legends Food toidukohas.
2025 aastal tuleb ka Keila keskusesse kino, mis asub vaid 1,5 km kaugusel.

Keilas on ideaalsed võimalused vaba aja veetmiseks, pakkudes laia valikut tegevusi ja kohti, mida nautida. Armas on Jõepark, mis asub vaid 400 meetri kaugusel, mis on ideaalne koht jalutuskäikudeks ja looduse nautimiseks. Kui eelistad veidi suuremat rohealal veeta aega, siis Keskpark, mis asub 1 kilomeetri kaugusel, pakub avarat ruumi ja kauneid vaateid.

Keilas on ka suurepärased võimalused sportimiseks ja tervise eest hoolitsemiseks. Ujula ja veekeskus, mis on osa tervisekeskusest, asuvad 1,5 kilomeetri kaugusel ja pakuvad suurepärast võimalust ujumiseks ning lõõgastumiseks.
Neile, kes naudivad välitegevusi, on terviserajad, mis on mõeldud jooksmiseks, rattasõiduks, rulluisutamiseks, suusatamiseks, matkamiseks ja discgolfiks ja need asuvad vaid 2,9 kilomeetri kaugusel. Lisaks on 950 meetri kaugusel skatepark, kus noored ja nooruslikud saavad oma oskusi proovile panna.

Kultuurihuvilistele on Keila Kultuurikeskus suurepärane koht, asudes vaid 650 meetri kaugusel. Noored saavad aega veeta Noortekeskuses, mis asub 1,4 kilomeetri kaugusel ja pakub mitmeid tegevusi ning võimalusi.
Keila südames, vaid 80 meetri kaugusel, asub kaunis kirik, mis lisab piirkonnale ajaloolist ja kultuurilist väärtust.

Läheduses, 700 meetri kaugusel, asub Harjumaa muuseum, kus saab tutvuda piirkonna ajalooga. Raamatukogu asub 1,5 kilomeetri kaugusel ja on ideaalne koht lugemishuvilistele.

Muusikasõbrad ja kultuurinautlejad saavad osa võtta üritustest Lauluväljakul, mis asub 1,5 kilomeetri kaugusel.

Ja kui soovid nautida rannamõnusid, siis mererand on kõigest 13 kilomeetri kaugusel.

Keilas on kõik vajalik käe-jala juures, muutes selle ideaalseks elukohaks neile, kes hindavad aktiivset ja kultuuririkast elustiili.

Keila perearstikeskus asub 700m kaugusel ning haigla 1,9km kaugusel. Sotsiaalkeskusesse on 2km ning lähim apteek 240m kaugusel.

See on ideaalne paik elamiseks!

Helista ja lähme seda ilusat korterit vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Prisma Kinnisvarad
Prisma Kinnisvarad
Vaata firma profiili
Võta ühendust
193 200 € 3 526 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3657531
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 54.8 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 2022
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 29601:001:0212
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%