Müüa korter, 2 tuba - Roheline tn 5, Paide linn, Paide, Järvamaa

Korteriomand, puitmaja

Köök: elektripliit, külmik
Sanruum: dušš
Lisainfo: mööbel, panipaik
Küte ja ventilatsioon: kamin

Müügile on saabunud imearmas 1-korruse korter väikeses kortermajas.
Aknad on vaatega maja siseõuele ning õhtupäikese suunal. Toad ei ole läbikäidavad ning köögis on olemas kogu vajaminev tehnika. Pesuruum ja tualettruum on ehitatud kokku.
Korterisse on äsja paigaldatud võimas ja kvaliteetne infrapuna põrandaküte, mis on mõeldud põhiküttena kasutamiseks. Temperatuuri on võimalik igas toas eraldi reguleerida. See annab võimaluse ka kodust eemal viibides küttekuludelt kokku hoida. Lisaküttena on koht kamin, mis on ühendatud soojamüüriga, seega külmadel talve kuudel on võimalik kombineeritud kütte abil hoida korter soojas mõistliku kuluga. Ühtlasi on elav tuli kodusoojuse allikaks ja muudab talveõhtud elutoas hubaseks.
Majas on tugev ja toimiv korteriühistu. Üheskoos on renoveeritud kortermaja katus, mille tarbeks võetud laen on makstud. Selle aastasel koosolekul võeti vastu otsus teostada trepikoja remont remondifondi kogunenud vahenditest. Võlglasi ei ole. Tõenäoliselt on järgmine plaan renoveerida ka kortermaja fassaad.
Korteri jooksvad kommunaalkulud on madalad, korteriühistu arve on aastaringselt 60.- kandis, millele lisandub tarbitud elekter kütmiseks, kuid seda on võimalik ise reguleerida, küttes talvel lisaks kaminat ning kodust eemal olles temperatuuri alandamisega.

Korter sobib ideaalselt vanematele inimestele, kes ei ole võimelised enam treppe mööda käima või on kimpus ahjupuude toomisega.
Suurepärane investeerimisobjekt. Sobib nii üürikorteriks kui ka lühiajalise rendi pakkujaile.

Kesk-Eestist on pea igale poole samaväärne kilometraaž. Paide Linn asub Tallinn-Tartu neljarealise maantee serval, mis annab vabaduse ja võimaluse liikuda kiirelt pealinna ja tagasi (autoga 45 min.). Sama kerge on liikuda Tartusse, Pärnusse ja Rakverre. Lisaboonusena on väikelinn turvaline ja mõnus keskkond elamiseks ja laste üles kasvatamiseks.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
45 000 € 1 049 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3650135
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 42.9 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 56601:006:0930
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%