Müüa maja, 3 magamistuba - Saialille tn 3, Maarjamõisa, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Eramu suure krundi ja tänavaga!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 191.9 m², kogupind 228.1 m²

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, vann, saun, pesumasin, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, aiaga ümbritsetud, naabrivalve, valvesüsteem paigaldatud, videovalve
Lisainfo: ühistransport, parkimine tasuta, garaaž, parkett, mööbli võimalus, garderoob, elekter, terrass, TV, keldrikorrus, panipaik, telliskivisein, kivikatus

Müügile on saabunud avara planeeringuga 2008. aastal ehitatud suure kinnistuga eramaja Tartus, Saialille tänaval.

Kinnistu müüakse koos maja ning osaga Saialille tänavast!

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
2100 ruutmeetri suuruse kinnistuga stiilne eramu asub Saialille privaatses tupiktänavas, Tartu linnas - tegemist on vaikse tupiktänava ning väga hinnatud piirkonnaga. Ümbruses asuvad huvitava arhitektuuriga eramud ning kaunid ja hoolitsetud aiad. Osaks sellest unistuste kooslusest on imeline loodus koos lähedal asuvate kaubanduskeskuste ning toidukauplustega. Igapäevaeluks vajalik on mugavalt lähedal - koolid, lasteaiad, bussipeatused ning mitmed kergliiklusteed mõnusateks õhtusteks jalutuskäikudeks.

MAJA
Selle kodu märksõna on avarus ja seda kõikides dimensioonides. Siin majas pole ühtegi kohta, kus kasvõi korraks tekiks mõte, et pinnast peaks vajaka jääma. Sõna „avar” võiks vabalt esineda igas järgnevas lauses, mõnes isegi korduvalt. Sama on valgusega. Tark akende paigutus tähendab seda, et nii palju kui on loomulikku valgust väljas, leiad seda ka seest.

I KORRUS
Eramu esimesel korrusel on ruumiplaneering hoolikalt läbi mõeldud - suur osa korrusest on avatud köök-elutoana kasutusel. Lisaks asub esimesel korrusel kabinet, mille aknast avaneb vaade eramu sisehoovi. Veel asuvad esimesel korrusel ka esik, tualett ning garaaz.
Maja keldrikorrus on tõeline lisaväärtus - seal asub tervelt kaks sauna - lisaks klassikalisele soome saunale, on olemas ka aurusaun, tualettruum, hubane sauna eesruum ning katlaruum.

II KORRUS
Liikudes maja teisele korrusele, leiame eest kolm tuba, millest üks magamistuba on omakorda kahekorruseline. Master-bedroomis on lausa kaks garderoobi ning loomulikult ka rõdu, millelt avaneb vaade eramu ette. Kolmas magamistuba on paiknemisega maja küljel, akendest avaneb vaade maja kõrvale. Vannituba on sarnaselt muudele ruumidele väga avar ja luksuslik, seal saab nautida nii vannimõnusid, kui ka kasutada dušši. Teise korruse rõdu on mõnusalt privaatne, rõdult avaneb imeline vaade maja sisehoovi.

AED
Paraja suurusega aed koos ideaalselt ühtlase muru, oma ruumikuse ja avarusega pakub võimaluse uuele omanikule aed enda maitsele vastavalt kujundada. Maja küljel asub mõnus terrass, kus on võimalik nautida suviseid grilliõhtuid, kütta tünnisauna või lihtsalt koos perega mõnusalt aega veeta. Läbimõeldud kõrghaljastus kogu kinnistul tagab privaatsuse võõraste pilkude eest.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Igas ruumis on radiaatorid, mida toidab maja enda gaasikatel. Keldriruumides ning esimese ning teise korruse vannitoas on põrandaküte. Elutoas on olemas kamin.

Ventilatsioon on soojustagastusega, üks agregaat asub keldrikorrusel ning teine kolmandal korrusel katuse all.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Maja ees on parkimiskohad olemas kahe auto jaoks, lisakoht garaazis. Samuti on maja ees ruumi parkimiseks.
Saialille tänaval kulgevast sõiduteest pool kuulub maja müügihinna sisse, tänav pindalaga 1199 m² annab uuele omanikule turvatunde, et Saialille tänavat ei ole võimalik muuta läbisõidetavaks tänavaks ning see jääb vaikseks ja rahulikuks tupiktänavaks.

LISAVÄÄRTUSED

2022. on majja paigaldatud uus ökonoomne gaasikatel, kusjuures on olemas siduv leping Alexela teenusepakkujaga kuni 2025. aasta lõpuni, kus on fikseeritud hind 0,708€/m3 kohta.

Kui tunned, et see luksuslik maja võiks olla sinu tulevane kodu, siis võta minuga julgelt ühendust ning viin sind majaga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Rosee Estate OÜ
Rosee Estate OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
475 000 € 2 082 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3614706
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 228.1 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2085 m²
Katastrinumber 79503:001:0094
Registriosa number 3846803
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%