Müüa korter, 3 tuba - Kivila tn 11, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

HUBANE RENOVEERITUD KORTER!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, kamin
Lisainfo: rõdu 3.3 m², köök, TV, parkett, garderoob, lift, toad eraldi, seinakapp, pakettaknad, mööbli võimalus, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, uus elektrijuhtmestik, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, videovalve, turvauks, naabrivalve

Müügile lisandus valgusküllane läbi maja planeeringuga 3-toaline korter. Hubane ja skandinaavialiku kujundusega korter on täielikult renoveeritud, olemas ka vastavad projektid ja aktid. DOKUMENTATSIOON KORRAS!

KORTER
Läbi maja planeeringuga korter asub maja 7. korrusel ja pakub avaraid vaateid. 2020 aastal toimunud renoveerimise käigus muudeti korter kaasaegseks - uuendati kommunikatsioonid ja elektrijuhtmestik, vahetati valgustid, pistikupesad/lülitid, põrandakatted, uksed, aknad, rõdu klaasitud. Kasutatud on kvaliteetseid materjale. Põrandatele on lisatud täiendav mürasummutus, mida katab kvaliteetne laminaatparkett, siseuksed on täispuit tahveluksed, aknad 3x PVC pakett, heli- ja tulekindel välisuks.
Köök on varustatud kvaliteetse integreeritud köögimööbli ja -tehnikaga (külmik, induktsioonpliit, ahi, õhupuhastaja, nõudepesumasin.

Renoveerimise käigus muudeti ka planeeringut. Köök ja elutuba on liidetud ning endisest köögist on kujundatud mahukas ja funktionaalne walk-in garderoob/majapidamisruum, mille saab soovi korral muuta 3-ndaks magamistoaks. Kõikide muudatuste ja tööde kohta on olemas projektid ja korter on ametlikult 4-toaline, vastav muudatus on tehtud ka ehitusregistris.

Korter on heas seisukorras ja sissekolimiseks kohe valmis.

MAJA JA PARKIMINE
Majas tegutseb aktiivne KÜ. Trepikojad on puhtad ja remonditud, lisatud videovalve, liftid uuendatud, välisuksed fonolukuga turvauksed. Maja otsaseinad ja katus on soojustatud.
Elanikele parkimine maja ees tasuta, parkimislubadega.

KOMMUNAALKULUD
Korteri kommunaalkulud on väga mõistlikud ja korter on väga soe. 3-liikmelise pere kommunaalkulud koos isikliku vee- ja elektritarbimisega jäävad suvi-talv perioodil vahemikku 100-270 EUR.

ASUKOHT
Maja asub rahulikus ja rohelises piirkonnas, eemal suurtest teedest. Lähiümbruses olemas kõik mugavaks eluks vajalik: toidukauplused (Prisma, Selver, Maxima, Rimi, Lidl, Grossi toidukaubad), Mustakivi turg, 2 lasteaeda ja Kuristiku Gümnaasium, erinevad sportimisvõimalused (Tondiraba jäähall, Tondiraba ja Tondiloo pargid koos välisportimisvõimalustega, Lasnamäe uisupark), jne.
Hea transpordiühendus Tallinna kesklinnaga, bussipeatused 400m kaugusel. Autoga jõuab kesklinna 12 minutiga.


Helista ja tule enda uue koduga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
155 000 € 2 403 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661973
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.5 m²
Korrus/Korruseid 7/9
Ehitusaasta 1983
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78403:310:0870
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%