Müüa maja, 3 magamistuba - Begoonia tee 7, Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Kodu Sinu perele

Kinnistu, kivimaja, kogupind 252.2 m²

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, boiler, dušš, vann, saun, pesumasin, bassein, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Lisainfo: mööbli võimalus, tööstusvool, garderoob, elekter, terrass, TV, seinakapp, panipaik, parkimine tasuta, garaaž, muu
Ümbrus: mets lähedal, teed heas seisukorras, ümbruses eramud

Müügil kaunis ja sarmikas eramu, mis asub rahulikus tupiktänavas Viimsi Vallamaja piirkonnas. See kodu pakub elamispinda 252 ruutmeetrit ning on ümbritsetud avaralt 1210 ruutmeetrise krundiga. Hoov on hoolega hooldatud ja seal on viljakandvad õunapuud ja kreegid.

Aias on loodud tõeliselt meeldiv puhkenurk, kus saab grillida ja nautida suitsuahju hõrgutisi. Lisaks on olemas väike bassein, kus saate suviseid päevi lõõgastudes veeta. Maja esine on kaetud kvaliteetse unikiviga ja seal on parkimiskohti 2-3 autole.

Maja alumisel korrusel on soe garaaž kahele autole. Lisaks leiate siit elektrisauna ja pesemisruumi, kus saate nautida mullivanni. WC on eraldi. Suurepäraselt sisustatud ja hubase tunde loob suur saunaruum, kus võite nautida ka kamina soojust ning lisaboonusena on siin akvaarium. Sauna eesruumis ootab teid seinale kuvatav projektor, kus saate jälgida spordiülekandeid või mõnusaid filme.

Sama korrusel asuvad ka kaks majapidamisruumi, kuhu saab paigutada jalgrattaid, muruniidukeid ja muud vajalikku.

Põhikorrusel on avar elutuba, mille suurtest akendest avaneb kaunis vaade terrassile, mis viib tagaasja hoovi. Lisaks on sellel korrusel kaks lastetuba ja lisatuba, mis on kohandatud garderoobiks. Vannituba ja WC on eraldi ning oskuslikult sisustatud köök on praktiline ja stiilne.

Kõrgemal korrusel ootab teid avar ja avatud magamistuba koos suure king size voodiga mõõtudega 200x200.

Selle maja planeering on väga funktsionaalne, kus iga ruum on läbimõeldud ja hästi ära kasutatud. Kogu sisekujunduses domineerivad heledad toonid ja kvaliteetne tume puit. Maja köetakse kasutajasõbraliku õhk-vesi soojuspumbaga.

Lähim kool ja lasteaed asuvad vaid 800 meetri kaugusel, üle raudtee Meriväljal. Ühistranspordi ühendus Viimsi keskusega on väga hea, kuna bussipeatus asub majast vaid 400 meetri kaugusel. Samuti saab Viimsi Vallamaja juurest 1A bussiga kiirelt linna.

Vaid 5-minutilise autosõidu kaugusel asuvad Viimsi Keskuse poed, koolid, spaad, kino, söögikohad, huvikeskused ja spordiklubid.

Kui see pakkumine kõnetab teid, siis ärge kõhelge meiega ühendust võtmast ja korraldame hea meelega maja vaatamise. See võib olla teie uus unistuste kodu!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
H Property Expert OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
499 000 € 1 979 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3574455
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 252.2 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 1992
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1210 m²
Katastrinumber 89001:010:7940
Registriosa number 4414202
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%