Müüa maatükk, maatulundusmaa - Luutsniku, Rõuge vald, Võrumaa

Kui hindad looduslikku rahu ja privaatsust

Krunt 11000

Müüa vana talukoht looduslikult kaunil kinnistul. Kinnistu piirneb ühest küljest looduslikult lookleva ojaga. Elumaja asukoht kinnistul asub kõrgemal mäe otsas millelt avaneb kaunis vaade übrusele. Hooned on lagunenud. Vanade hoonete asemele saab ehitada samade mõõtmetega hooned. Keskkonna ametiga kooskõlastades võimalik ehk kaevata ka läbivooluga tiik. Elektriliitumine ampritasu põhiselt, kilp on juba posti küljes olemas kuid arvesti puudub. Õuel asuvas salvkaevus vesi olemas. Ojas on vesi ka vaatamata kuivale suvele. Kevadel suurvee ajal tekib ojale vulisev kosk. Lähimad naabrid ca 300 meetri kaugusel ja asfalteeritud maantee 400 meetri kaugusel. Juurdepääs aastaringselt väga hea, vald hooldab talvisel ajal majast mööduvat teed, kuna tupiktee lõpus veel üks majapidamine kus elatakse aastaringselt. Ümbruses asuvale raiesmikule on istutatud noored kase istikud. Koht on ideaalne inimestele kes hindavad rahu, vaikust, linnulaulu ja ojast kostuvat vee vulinat.
Külakeskus 1 km kaugusel. Läti piirini 2 km, Võrru 31 km, Suure Munamäeni 19 km, Rõugesse 15 km, Tartusse 98 km, Tallinnasse 288 km.

Kinnistu mõõdetakse välja suuremast kinnistust, seega puudub hetkel veel antud kinnistu katastrinumber ja täpne kinnistu suurus. Kinnistu mõõdetakse välja kuulutuse piltidel nähtavate piirjoonte järgi. Kinnistu planeeritud suurus ca 1.1 ha, täpne suurus selgub peale uute piiride paika panemist. Tehing on võimalik juba varasemalt teostada, enne kui on mõõtmine jõustunud. Hetkel veel võimalus täpsete piiripunktide osas kaasa rääkida ja punktid koos omanikuga täpselt paika panna.

Lähema huvi korral saab objektiga tutvuma minna ette helistades ja sobilik aeg broneerides. Teie kinnisvara huvide eest hoolt kandes ja infot meelsasti jagades Karl Kuddu.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ovonell OÜ
Ovonell OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
21 900 € 1.99 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3608383
Krundi pind 11000 m²
Katastrinumber 18102:001:1191
Registriosa number 2400641
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%