Müüa korter, 3 tuba - Piiri tn 2, Rapla linn, Rapla vald, Raplamaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

HEAS SEISUKORRAS 3-TOALINE RENOVEERITUD KORTER! VAADE! 2 RÕDU!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, konditsioneer, konditsioneer
Lisainfo: rõdu , mööbli võimalus, pakettaknad, parkimine tasuta, parkett, panipaik, TV, ventilatsioon, garderoob
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: naabrid kõrval, teed heas seisukorras, asub keskuses

MÜÜA valgusküllane ja heas seisukorras 3-toaline korter Raplas, Piiri tänaval. Kortermajas läbis just värskelt terves majas põhjalikud renoveerimistööd.
Korteri hinnas sisaldub põhimõtteliselt kogu mööbel, v.a. voodid magamistubades, pesumasin ja külmkapp.

KORTER
Korterisse sisenedes satute esmalt avarasse esikusse, kuhu on võimalik jätta oma üleriided ja jalanõud. Esik on nagu selle korteri süda, mille kaudu pääseb otse kõikidesse tubadesse. Kõik toad on eraldi!
Esikus seistes vasakut kätt asub esimese toana köök, kus on olemas kõik mugavaks elamiseks vajalik, sh piisavalt sahtleid ja riiuleid asjade paigutamiseks. Kahepoolsete ustega külmkapp ei jää korterisse. Köögimööblisse on peidetud ka integreeritud nõudepesumasin. Köögimööbel on veidi amortiseerunud ja vajab tähelepanu ja / või uuendamist uute omanike poolt.
Köögist saab astuda korteri majaesisele rõdule, rõdu on ehitatud kinniseks (klaasitud rõdu).

Esikust otse edasi liikudes satute aga avarasse elutuppa, kus asub suur nurgadiivan, mis on vajadusel lahtikäiv voodiks. Elutoa diivani voodi funktsioon ei toimi kahjuks enam tervikuna, sest osad detailid on puudu. Elutuppa on paigaldatud jahutuse eesmärgil konditsioneer, mille väliosa paikneb köögirõdul.

Esikust aga paremale pöörates ja mööda koridori edasi tulles jääb omakorda paremat kätt avar magamistuba, kus asuvad nii mahukas garderoobikapp, kummut kui ka hetkel mõnusalt lai kaheinimese voodi. Voodi ei jää korterisse. Magamistoast pääseb otse majatagusele rõdule. Majatagune rõdu ehitati renoveerimistööde käigus kinniseks (klaasitud rõdu).

Järgmine tuba otse koridorist edasi tulles on väiksem magamistuba, mille uued elanikud saavad samuti võtta kasutusele kas lapse magamistoa, mängutoana või kujundada vajadusel kodukontoriks. Magamistubade akendest avaneb rahustav vaade loodusesse, puuduvad vastasmaja häirivad aknad.

Viimane tuba korteris on hubane vannituba, mis on kokku ehitatud WC-ga. Vannitoas paikneb lisaks väikesele vannile ka pesumasin, mis ei jää korterisse. Vannitoas on võimalus vajadusel kasutada elektrilist põrandakütet.

Korter on läbi maja planeeringuga. Korteri tubade põrandaid katab naturaalne parkett. Praeguste omanike poolt on korteri siseviimistlust erinevatel aegadel värskendatud, osade tubade seinad ja laed vajavad uute omanike poolset minimaalset viimistluse värskendamist.

Korteri akendest piilub sisse nii hommiku- kui ka õhtupäike. Korteri hinnas sisaldub suurem osa mööblist ja tehnika (k.a. televiisor), v.a. voodid, pesumasin ja külmkapp.

KORTERMAJA / ASUKOHT
Korteriühistu on olnud väga aktiivne: Kredexi kaasabil renoveeriti ehitustööde käigus kortermaja katus, soojustati fassaadid ja fassaadipinnad kaeti Marmoroc kiviplaadiga, vahetati aknad 3-kihiliste pakettidega akende vastu (väljast tumeda raamiga, seestpoolt valge raam), paigaldati katusele päikesepaneelid ja korteritesse soojustagastusega ventilatsioon, vahetati radiaatorid, renoveeriti trepikojad, rõdud ehitati kinnisteks.
Radiaatoreid saab termostaatide abil tubade kaupa ise reguleerida.

Renoveerimistööde viimases staadiumis korrastati veel maja ümbruses olevad välialad (sh parkimiskohtade sillutiskivi ja sõiduteede asfalteerimine, haljastustööd).

Kortermaja ise asub logistiliselt heas asukohas: Raplas on mitu lasteaeda, kaks põhikooli ja riigigümnaasium. Lähimad poed on Rapla Maxima (650m), mini Rimi, Coop, Selver ja Prisma.
Raplas asub ka Rapla Laululava, kus saab nautida suviseid kontserte. Rapla Kultuurikeskuses asub lisaks restoranile ka kino- ja teatrisaal. Rapla Keskväljakul toimub pidevalt väga palju põnevaid üritusi.

Lisaks on Raplas väga hea bussi- ja rongiühendus Tallinnaga.

PARKIMINE / PANIPAIK
Parkimine on tasuta.
Korteriga tuleb kaasa panipaik keldrikorrusel.

KOMMUNAALARVED
Renoveerimislaenu igakuine tagasimakse on 3,50 eur/m² kohta, mille ühikhind on hetkel tugevalt seotud kõrge euribori väärtusega! Seega euribori langedes muutub ka renoveerimislaenu igakuine makse taas soodsamaks.
Renoveerimislaen moodustab enamiku igakuistest kõrvalkuludest. Ilma renoveerimislaenu summata olid suvised kõrvalkulud näiteks ca 50 eurot. Talvine kõrvalkulu (detsember 2023) ilma renoveerimislaenu osakaaluta oli orienteeruvalt ca 200 eurot. NB! Nendele kõikidele eelnevalt väljatoodud summadele lisanduvad veel nii igakuised elektri- kui ka veekulud vastavalt elanike individuaalsetele tarbimisharjumustele.
Kõikide kaasnevate arvetega saab tutvuda vajadusel korteris kohapeal.

Soe vesi on tsentraalne (s.t. puudub elektriboiler).


Helista julgesti ja lähme koos Sinu UUT KODU vaatama!

-------------------

Soovid abi kinnisvara müümisel, üürile andmisel või ostmisel? Võta ühendust - esmane konsultatsioon on tasuta!

Kuulutuse link
Realsmart OÜ
Vaata firma profiili
89 900 € 1 346 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656516
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 66.8 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1972
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 67001:005:0005
Registriosa number 1987337
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%