Müüa maja, 3 magamistuba - Heki Tee 9, Haaslava, Kastre vald, Tartumaa

Kinnistu, puitmaja, elamispind 152.9 m², kogupind 152.9 m²

Sanruum: boiler, saun, vann, dušš, wc ja vannituba eraldi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, gaasiküte, kombineeritud küte
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, naabrivalve, aiaga ümbritsetud, videovalve
Lisainfo: mööbli võimalus, garderoob, elekter, terrass, TV, seinakapp, panipaik, kõrvalhoone, pakettaknad, mööbel, parkett, parkimine tasuta, puusein, sileplekk-katus
Ümbrus: jõgi lähedal, naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, ümbruses eramud, mets lähedal

Müüa väga heas korras suurepärase lahendusega kodu hinnatud Haaslava elamupiirkonnas. Tartu linna piirist 6 km kaugusel!

Haaslava on arenev ja looduskeskne küla Tartumaal, Kastre vallas. Logistiliselt väga hea asukoht. Kaunis keskkond ja kokkuhoidev kogukond.

KRUNT

Kinnistu on heakorrastatud. Hooldatud ning läbimõeldult kujundatud ja haljastatud krunt on piiratud aiaga (lisaks elupuuhekiga kolmest küljest). Kinnistu paiknemine ilmakaarte suhtes väga hea - terrass ja õueala jäävad pärastlõunase päikese poole. Parkimiseks on ruumi üle 100m2 - ruumi on mõnusalt 5le autole. Krundile sissesõit ja parkimisala kaetud tänavakiviga, juurdepääs tagatud avalikult asfalteeritud teelt.

ELAMU

Elamu on hea ehituskvaliteediga energiasäästlik uueväärne. Maja katab helekollane laudis. Katusel materjaliks sileplekk. Maja taga suurepärane terass, mis on suurem, kui 70m2 - kogu maja pikkuses. Terassile ehitatud varjualune, et ka sademetega korral saaks ilma nautida. Krundil asub abihoone, mille suurus ei ületa 20m2, kuid on ehitatud tavalisest kõrgemana, et ruumi oleks küllaga kõikide vajalike asjade jaoks. Majal on garaaž, mis hetkel kujundatud peremehe kontoriks.

ELAMU PLANEERING

Elamu on ühekorruseline ning suletud netopind on 152,9 m² . Hoonet iseloomustab väga hea lahendusega kaasaegne ruumiplaneering ning selgelt jaotatud elutsoonid. Elamu projekteerimisel on lähtutud funktsionaalsusest ning ruumide pinda on kasutatud võimalikult kasulikult. Hoones paiknevad avar köök-elutuba (pääs terassile), kolm magamistuba, vannituba koos wc-ga, saun leiliruumiga, sauna eesruum eraldi wc-ga ning pääsuga otse suurele terassile, garaaž, mis on kasutusel mõnusa kontorina, avar esik lükandustega garderoobikapiga, majandusruum.

PIIRKOND

Haaslava asub Kastre vallas, Tartu maakonnas. Piirkond on tihedalt seotud Tartu linnaga ning asub sellest lõunas.
Haaslavast on tänaseks kujunenud väga populaarne, vaikne ja rahulik elupaik paljudele, piirkond on suuremast linnakärast eemal, samas on linn vaid 6 km kaugusel.
Läheduses koolid, lasteaiad, kauplused (lähim kauplus 100 m). Heas korras asfalteeritud ja valgustatud tänavad ja kergliiklusteed. Hea bussiühendus linnaga. Vahetus läheduses Emajõgi (700 m) ja planeeritav uus sadam (950 m), lähim ujumiskoht Kurepalu järv, aastaringseks kasutamiseks rajatud looduskaunid ja kvaliteetsed terviserajad ning Vooremäe Tervisespordikeskus.
Tartu linna lähimad linnaosad on Ropka ja Variku linnaosa ning Tammelinn. Läheduses, lühikese autosõidu kaugusel, on Tartu linna koolid ning lasteaiad, erinevad kauplused ja teenindusasutused.

Looduslähedane ja turvaline piirkond sobib suurepäraselt elamiseks lastega perele.
Haaslavas leiad kodu, kus lastel on hea kasvada üksteist hoidvas kogukonnas.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Kristen
Kristen
Omanik
288 000 € 1 884 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3660402
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 152.9 m²
Korrus/Korruseid 1/1
Ehitusaasta 2017
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1372 m²
Katastrinumber 18501:001:0776
Registriosa number 3918704
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%