Müüa maja, 4 magamistuba - Lodjapuu tee 5, Laagri, Saue vald, Harjumaa

UUS SUUR MAAKÜTTEGA KIVIMAJA AVARAL KINNISTUL!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 197 m², kogupind 200.7 m²

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, vann, saun, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, kamin, maaküte
Lisainfo: pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, terrass, elekter, muu, sileplekk-katus
Ümbrus: mets lähedal

Müüa uus ruumikas kivimaja avaral linnalähedasel kinnistul. Majas on lisaks avarale läbi kahe korruse ulatuvale elutoale ja eraldi köögile neli magamistuba, kaks vannituba, aknaga leiliruum, tehnoruum, eeskoda, koridorid ja eraldi WC.

PLANEERING:
Kahekorruselise üksikelamu köetav pind on 200,72 m², millele lisandub suur terrass.

Esimese korruse pindala on 119 m² ja see koosneb järgmistest ruumidest:
elutuba 58,61 m², köök 17,88 m², kabinet 18,34 m², sauna eesruum 9,22 m², leiliruum 4,67 m², WC 2,82 m², tehnoruum 3,64 m² ja esik 3,82 m².

Teise korruse pindala on 81,72 m² ja see koosneb järgmistest ruumidest:
Magamistoad 24,95 m², 17,05 m² ja 14,36 m², vannituba 8,99 m² ja koridor 16,37 m².

Majja sisenedes jõuame esikusse, kust edasi liikudes on pääs tehnoruumi ja elutuppa. Suurest ja kõrgest elutoast pääseb kööki, sauna eesruumi, WC-sse ja kabineti, millest viimane sobib hästi ka näiteks neljandaks magamistoaks. Pääs terrassile on köögist.

Sauna eesruum ja leiliruum:
Sauna eesruumi sisenedes jääb vasakule 140 cm laiune töötasapind, kuhu on planeeritud pesumasina koht ja valamu koos kapiga. Ruumi tagumisse osasse tuleb Grohe smartbox dušš, mis on minimalistliku disainiga ja lihtsam puhastada. Laedušš tuleb otse seina seest ning torud on peidus. Paremale jääb aknaga leiliruum koos elektrikerise ja L-kujulise lavaga. Leiliruumi ja sauna eesruumi vaheline sein on plaanis teha klaasist.

Teisel korrusel on avar elutoa poole avatud koridor, kolm suurt magamistuba ja vannituba. Avaras aknaga vannitoas on nii vann, dušš kui ka tualettpott.

ARHITEKTUURNE LAHENDUS ja EHITUSLIK INFO:
Kahekorruselisel Fibo 5 plokkidest elamul on 150 mm EPS-ist soojustus, mis kaetakse osaliselt puitlaudisega ja osaliselt krohvitakse. Välisseina plokkide paksus on 200 mm ja siseseintel 100 mm. Plaatvundamendile ehitatud majal on esimesel korrusel betoonpõrand vesipõrandaküttega. Põranda all on kokku EPS plaatidest soojustust 300 mm. Vahelaed on raudbetoonõõnespaneelidest, mille peal on sammumüraplaadid 30 mm. Seejärel tuleb 80 mm raudbetoonplaat küttetorustikuga. Ruumide seintel on termostaadid, mille abil saab kasvõi igas toas erineva temperatuuri reguleerida. Puitfermidega katuse kattematerjaliks on käsitsi valtsitud plekk. Enamikes ruumides on lae kõrgus ca 2,8 meetrit. Katuseakendega elutuba on märksa kõrgem ulatudes läbi kahe korruse.

Metallist konstruktsiooni ja puidust astmetega trepp tagab erinevalt laialtlevinud puittreppidele mitte nagisemise.

Aknad ja terrassiuksed on mustade plastikraamidega ja muidugi kolmekordsete klaaspakettidega.

Materjalide valimise võimalus:
Praegu on veel hea võimalus kaasa rääkida materjalide ja toodete valikul ehk valida oma maitse ja vajaduste järgi uksi, parketti, plaate, seinavärve, sanitaartehnikat jms.

LIITUMISED, KÜTE, VENTILATSIOON ja ENERGIAKLASS:
Olemas tsentraalne vesi, kuid kanalisatsioonitrass ehitatakse paari aasta pärast koos Lodjapuu tee asfalteerimisega. Esialgu on kasutusel 10 kuupmeetrine kogumispaak. Elekter 3x16A.

Järjest olulisemaks on saanud energiatarbimine ja eluasemega seotud kulud. Müüdav eramu toetab energiasäästlikkust. Majale tuleb A-energiaklass.

Eramul on autonoomne Daikin maasoojuspump, mille agregaat asub tehnoruumis. Kõigis ruumides on mugav vesipõrandaküte. Maasoojuspump kütab ka tarbevett. Eramu ventileerimiseks on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Elutuppa on võimalik paigaldada kamin või isegi kaminahi. Vundament on selle koha pealt tugevdatud, et võimalusel saaks alternatiivse kütteallikana kasutusele võtta soojustsalvestava ahju.

MÖÖBEL ja SANITAARTEHNIKA:
Müügihind sisaldab valamukappe ja valamuid, segisteid, seinale kinnitatavaid WC-potte ja vanni. Hinnas ei sisaldu köögimööbel, garderoobikapid ega teisaldatav mööbel.

KINNISTU ja ASUKOHT:
Tegu on avara 2585 m² suuruse kinnistuga, mis piirneb põhja- ja idakülgedest suurte puudega. Ligipääs on maatüki läänepoolsest küljest Lodjapuu teelt, kuhu rajatakse betoonkividest sissesõidutee ja parkimisplats. Parkimisplatsist hooneni tehakse kõnnitee. Kogu kinnistu hooviala tasandatakse ja külvatakse muruseeme. Ümbrusesse ehitatakse uued elamud, kuid hetkel on otsesed naaberkinnistud veel hoonestamata. Maja lähedal käib koolibuss!

LISAINFO:
Maja valmib suveks 2024. Müüjaks on ettevõte. Müügihind sisaldab käibemaksu. Müüja tagab kasutusloa saamise ja annab hoonele garantii 2 aastat. Garantiiperioodi lõpus teostatakse garantiiremont.
Huvi korral kirjuta või helista ja küsi lisainfot. Olete oodatud vaatama tulema!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
EESTI KODU KINNISVARA
EESTI KODU KINNISVARA
Vaata firma profiili
Võta ühendust
499 000 € 2 486 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3578168
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 200.7 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2585 m²
Katastrinumber 71801:001:0824
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%