Müüa korter, 2 tuba - Kalaranna tn 25, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

KODU MERE ÄÄRES!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, naabrivalve
Lisainfo: kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, panipaik, maa-alune garaaž, parkimine tasuta, garaaž, rõdu kinnine, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV
Ümbrus: meri lähedal

Müüa UUS 2-toaline korter koos rõdu, panipaiga ja parkimiskohaga garaazis hinnatud Küti Kvartalis!

KORTER
Kortermaja 3. korrusel asuv korter on 48,8 m² suurune. Interjööri iseloomustavad hubasus, modernsus ja minimalistlikkus. Kasutatud on kvaliteetseid ja vastupidavaid materjale. Planeering on avar ning valgusküllane tänu maast laeni akendele. Seinad on viimistletud heledates toonides, põrandad kaetud spoonparketiga. Vannitubades on keraamilised plaadid ja kvaliteetne keraamika.
Korteri koosseisu kuulub köök-elutuba, magamistuba, vannituba ning esik. Korteri üldpinnale lisandub suur klaasitud rõdu.

Funktsionaalsesse ja kvaliteetsesse Arensi köögimööblisse on integreeritud köögitehnika: nõudepesumasin, toiduahi ja induktsioonpliit, õhupuhasti ning külmkapp koos sügavkülmikuga.

Magamistoas ning esikus on lükandustega Emerante sisustuse poolt valmistatud garderoobid. Lisaks on magamistoas pimendavad kardinad.
Vannitoas on lisaks sanitaartehnikale ning vannitoamööblile olemas ka pesumasin.

Siin kohtuvad väärikas ajalugu, kaasaegne arhitektuur ja suurepärane asukoht. Kokku saavad Eesti tipparhitekti loodud elegants, päikeseloojangud mere ääres, Kalamaja melu ja vanalinna lähedus.

MAJA
Hinnatud arhitekt Urmas Muru on Küti kvartali projekteerimisel lähtunud kaasaegsusest, ent peenetundeliselt arvesse võtnud kinnistu põnevat ajaloolist tausta. Kvartalile annab iseloomu Eestis ainulaadne maneež. Ajaloolise maneeži ilusad paekivist müürid on tänapäevani säilinud ja renoveeritud müüride vahel asub majade ühine mänguhoov.

Kortermajja sisenedes ootab ees stiilne fuajee.
Kortermaja on 4. korruseline ning hoones on olemas 3 lifti.

KÜTE
Korteris on sundventilatsioon ning ruumipõhiselt juhitav vesipõrandaküte. Majas on aktiivne ja targalt majandav ühistu ning mõistlikud kõrvalkulud- suvel ca 70€ ja talvel ca 150€.

PANIPAIK JA PARKIMINE
Korteri juurde saab osta 1 panipaik hinnaga 5000€ ja maja alla köetud garaazis parkimiskoht hinnaga 15 000€.

ÜMBRUSKOND
Unikaalses asukohas Kalaranna tänava ääres asuv Küti kvartal asub Kalamaja ajaloolises südames mere ääres, piirnedes ühest küljest uue Kalaranna tänavaga ning Kalamaja sisekvartali poolt Küti ja Oda tänavatega. Üle tee jalutades ootavad Kalarand, Lennusadam ja Noblessner.
Päikeseloojangud rannal, jalutuskäigud pargis või gurmeeõhtusöögid kodu lähedal linnamelu keskel – kujutle, et kõik on võimalik! Küti kvartali ideaalne asukoht pakub nii vaikset aega iseendale kui ka kõiki linnaelu mugavusi.

Eemal linnamürast, samas lähedal kõigele, mida pealinnal on pakkuda. Küti kvartal asub kõigest poolekilomeetrise jalutuskäigu kaugusel vanalinna servast.

Sinu kodust lääne poole jääb moodne Noblessneri kvartal oma kohvikute ja jahisadamaga ning idasse Kultuurikatel ja linnahalli kiirelt arenev piirkond.

Kortermaja kõrval asub bussipeatus ‘Lennusadam’. 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel asub Rimi supermarket ning Eesti Kunstiakadeemia.

Korteri hinna sisse ei kuulu mööbel (diivan, TV kapp, voodi, söögilaud), soovi korral on võimalik need juurde osta.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ruum Kinnisvara OÜ
Ruum Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
255 000 € 5 225 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3646711
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 48.8 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 2021
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:3938
Energiamärgis A
Kulud suvel/talvel 70 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%