Müüa korter, 4 tuba - Juku põik 4-1, Rannamõisa, Harku vald, Harjumaa

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: vann, dušš, saun, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, õhksoojuspump, gaasiküte, kamin, konditsioneer
Lisainfo: rõdu 11 m², panipaik, seinakapp, planeering läbi mitme korruse, eraldi sissepääs, kinnine hoov, terrass, toad eraldi, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: Internet, telefon
Ümbrus: teed heas seisukorras, ümbruses eramud ja korterelamud

Müüa Tabasalu keskusest ca 1,5 km kaugusel, Klooga maanteest müravalliga kaitstud ridaelamute piirkonnas asuvas 8 korteriga ridaelamus ÄÄRMINE ELAMUBOKS - läbi kahe korruse planeeringuga 4-toaline ridaelamu korter (korteriomand), eluruumide pinnaga 107,8m², üldpinnaga ca 135m² (köetavad eluruumid 107,8m² + eraldi sissepääsuga panipaik 4,5m² + terrass 12,0m² + rõdu 11,0m²) ning ainukasutuses oleva, aia ja hekiga piiratud ca 200m² suuruse õuemaa ja kahe parkimiskohaga kinnistu ühiskasutuses oleval sillutatud parkimisalal.

Kaheksa korteriga ridaelamu asub Rannamõisa külas haljastatud, kõrge elupuuheki ja piirdeaiaga piiratud, parkimise alas kiviparketiga sillutatud kinnistul/maatükil, pindalaga 2151m².
2006 aastal ehitatud ridaelamu on madalvundamendil kivikonstruktsioonides kahekorruseline hoone, vahe- ja katuslaed on monteeritud raudbetoonpaneelidest, katusekatteks rullmaterjal. Hoone välisseinad krohvitud, rõdu, terrassi ja sektsioonide sissepääsude juures olevad piirded on puidust.
Ridaelamu on varustatud küttegaasi, elektri, vee ja kanalisatsiooniga tänavavõrgust. Igas korteris on küttegaasi baasil põhinev lokaalne keskküte.

Ridaelamuboks, üldpinnaga ca 135 m², köetavate eluruumide pinnaga 107,8 m², on läbi kahe korruse planeeringuga, maja lõunapoolses otsaseinas paiknev ja õhtupoolsele päikesele avatud terrassi ja avara rõduga valgus- ja õhuküllane 4-toaline korter.

1.korrusel, üldpinnaga ca 73m²:
- tuulekoda 2,5m², suur elutuba kamina ja avatud köögiga 51,5m², wc-ruum 2,5m², terrass 12,0m², eraldi sissepääsuga panipaik/kuur 4,5m².

2.korrusel, üldpinnaga ca 62,0m²:
- trepihall 4,0m², kolm magamistuba - sisseehitatud mahuka lükandustega garderoobiga suurem magamistuba ca 14,0m², vaatega rõdule avanevad kaks väiksemat magamistuba ca 11,5m² ja 10,5m², VANNITUBA (vann, dušš, wc) 7,5m², SAUN 3,5m² ja rõdu 11,0m².

Ridaelamuboksis on küttegaasil põhinev lokaalne keskküttesüsteem, elutubades radiaatorid. Keskküttele lisaks on esikus, 1.korruse wc-ruumis ja 2.korruse vannitoas väljaehitatud reguleeritav elektriline põrandaküte ning suures elutoas on sooja ja õdusust andev kamin. Täiendavalt on ridaelamuboksi esimesele korrusele paigaldatud kliimaseade, mis kütab ruume jahedatel päevadel ning vajadusel jahutab eluruume palaval ajal.

Korteriomandi müügihinnas sisseehitatud köögimööbel, -kapid ja integreeritud seadmed.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
325 000 € 2 407 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3556687
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 135 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2006
Seisukord Vajab san. remonti
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 19801:002:1238
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%