Müüa korter, 2 tuba - Kvartsi tn 16-23, Ränilinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

BRONEERITUD

Valgusküllane, suur rõdu, kohe saadaval!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 7.3 m², mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, rõdu kinnine, garaaž, parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, terrass, toad eraldi
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus

Müüa suurepärase vaatega kahetoaline kodu Tartu linna serval. Tegu on valgusküllase, sooja ja madalate kommunaalkuludega korteriga, mille akendest avaneb vaade rohelusse! Panipaik, parkimiskoht ja mööbel on hinna sees! Korteris on olemas kõik eluks vajalik ja kohaselt saadaval sissekolimiseks.

KORTER
Korter on heas seisukorras valgusküllane, vaikne ja soe. Kolmandal korrusel asuv korter koosneb esikust, avatud köögiga elutoast, magamistoast ning duši- ja tualettruumist - pindalaga kokku 43,9 m². Suured kolmekordsed pakettaknad lasevad tuppa palju loomulikku valgust. Lisaks on korteril suur ja kauni vaatega rõdu (7,3 m²), kuhu pääseb nii elu- kui ka magamistoast.
Tubade seinte heledad värvitoonid muudavad korteri avaraks ja valgusküllaseks. Tubades on põrandad kaetud naturaalse puitparketiga. Esiku põrand ning duši- ja tualettruum on viimistletud keraamiliste plaatidega.
Korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ja vesipõrandaküte. Kütte ja ventilatsiooni juhtimine toimub juhtpaneeli kaudu, lisaks saab iga ruumi eraldi reguleerida. Paigaldatud on kaugloetavad veemõõturid.
Müügihinnas sisaldub: köögimööbel koos nõudepesumasina, induktsioonpliidi, küpsetusahju ja külmikuga; vannitoas pesumasin, valamukapp ja peegel; esikus riidekapp; magamistoas garderoobikapp, voodi, öökapid ja laualambid; elutoas diivan, teleri alus, söögilaud ja neli tooli; lisaks valgustid ja aknakatted.

KORTERMAJA
Korter paikneb 2021. aastal valminud 4-korruselise liftiga elamu kolmandal korrusel. Kaasaegses elamus on ühendatud kõik mugavused ning tänapäevane ökonoomsus. Hoonele on määratud projektipõhine energiakasutuse klass B. Kortermaja haldamine ja korteriühistu juhtimine on usaldatud Räni Haldus.

LISAVÄÄRTUSED
Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorraga määratud parkimiskoht maja ees ja panipaik suurusega 2,7 m² hoone 0 korrusel.

ASUKOHT
Elamu paikneb uute analoogse arhitektuuriga kortermajade kompleksis. Läheduses asuvad bussipeatused, lasteaed ja kauplused. Lõunakeskus on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Olemas kergliiklusteede võrgustik nii kesklinna kui ka linnast väljapoole suundumiseks.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Ekaterina Sander
Ekaterina Sander
Omanik
EST ENG RUS
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Ekaterina Sander
Ekaterina Sander
Omanik
142 000 € 3 235 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3645136
Tube 2
Üldpind 43.9 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 2021
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79301:001:0582
Registriosa number 18244450
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 50 € / 90 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%