Müüa korter, 3 tuba - Kiikri tn 3-74, Kadriorg, Tallinn, Harjumaa

Mõnus kodu Kadrioru ja mere ääres.

Müüa suurepärase asukohaga, väga maitseka ja kvaliteetse siseviimistlusega 3-toaline korter ühes hinnatumas piirkonnas Kadrioru läheduses, Tivoli elamurajoonis.
Korter on väga mugava ning praktilise planeeringuga. Üldpinnaks on 118,8 m2, mis jaguneb eluruumide ja terrassi vahel, vastavalt 92,7 ja terrass 26,1 m2. Terrass ulatub korteri mõlemale majaküljele. Korteri üldpinda kuuluvad: avatud planeeringuga köök-elutuba, 2 magamistuba, 2 vannituba ja garderoob.

Korteris on “targa maja” lahendus, mis võimaldab tarkvara abil juhtida ventilatsioonisüsteeme, siseruumide temperatuure ja avada välisust. Korteris on vesipõrandküte ning kõik arvestid on kaugloetavad. Maja katusel on päikesepaneelid. Maja sissepääsud ja üldalad on varustatud turvakaameratega.
Elutoa ja ühe magamistoa aknad jäävad merepoolsele küljele. Elutuppa on sissehitatud selle tarbeks spetsiaalselt disainitud mööbel. Põrandaid katab naturaalne tamme laudparkett. Dušširuumides loovad helge miljöö heledat tooni plaadid
Köök on varustatud funktsionaalse ja elegantse halli matt tooni köögimööbliga, sisseehitatud Bosch köögitehnikaga ning köögitasapinda katab halli värvi kunstkivi.
Koridoris on funtsionaalne ja igati vajadusi arvestav sisseehitatud lükandustega riidekapp.
Master bedroomist pääseb koheselt walk-in gardeeroobi ning sealt edasi magamistoa juurde kuuluvasse vannituppa, kus on wc,vann ning dušš. Teine magamistuba on hetkel kasutuses kontor-töötoana. Ka selle magamistoa juurde kuulub eraldi vannituba koos wc ja duššiga.
Korterisse jääb sisustusest sisse kõik mis on spetsiaalselt selle korteri jaoks eritellimusel tehtud mööbel.
PARKIMINE JA PANIPAIK Hinnaga 35000.-
Parkimiskoht ja panipaik asuvad soojas majaaluses garaažis. Garaažiuks avaneb automaatselt auto numbrimärgi tuvastussüsteemiga. Parkimiskoha juurde kuulub elektriauto laadimiskilp. Panipaik asub kohe parkimiskoha kõrval.


Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Robert
Robert
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Robert
Robert
465 000 € 5 016 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3514658
Tube 3
Üldpind 92.7 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Katastrinumber 78401:115:0154
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%