Müüa korter, 2 tuba - Wismari 38, Kassisaba, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Renoveeritud avar korter Kassisabas!

Korteriomand, puitmaja

Köök: gaasipliit, avatud köök
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte, kombineeritud küte
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, kinnine hoov, planeering läbi mitme korruse, panipaik

Müüa suurepärase asukohaga õdus korter Kassisabas. Kassisaba asum on roheline ja vaikne, asub Toompea külje all, vaid jalutuskäigu kaugusel vanalinnast, Telliskivi loomelinnakust ja Balti jaama turust.

Korter asub maja teisel ja kolmandal korrusel (vastavalt 47,5 m2 teisel korrusel ja 21,8 m2 kolmandal korrusel). Korteriomand kokku 69,3 m2.

Korteri teisel korrusel asub esik, avatud köögiga söögituba, elutuba, duširuum ja WC. Teine korrus on põhjalikult ja kvaliteetselt renoveeritud 2019 aastal (taastatud õlitatud lauadpõrandad, uued kolmekordsed pakettaknad, uus elektrisüsteem, sansõlmed jms).

Korteri kolmandal korrusel asub avar magamistuba, garderoob ja WC. Kolmas korrus on ehitatud 2013 aastal (põrandatel naturaalne tammeparkett, puitaknad). Kolmanda korruse katusealust pinda (arvestatud alates 1,60 m kõrguselt) on võimalus kasutada panipaigana.

Korteri teisel korrusel on põrandaküte gaasikatla baasil, laes infrapuna paneelid ja kolmandal korrusel väga ökonoomsed elektriradiaatorid. Korteril on madalad kommunaalkulud, suvel ca 105 € ja talvel 235 €. Kuluarved sisaldavad kõiki kulusid, kaasaarvatud vett ja elektrit.

Renoveerimise käigus on 3-toaline korter ehitanud avaraks 2-toaliseks, eraldi sissepääsudega teisel ja kolmandal korrusel. Vajadusel on korter võimalik hõlpsalt taastada 3-toaliseks elamispinnaks ja ehitada kahe korruse vahele trepp.

Korterisse jääb köök koos tehnikaga ja kardinad. Muu mööbel ja valgustid kokkuleppel.

Korteri kasutada on eraldi valvesignalisatsiooniga kuuriboks ning parkimiskoht kinnises hoovis. Värav on avatav puldiga. Hoov on suur ja avar, lillede, viljapuudega ja grillimisnurgaga, kus rohenäppudel on võimalik end välja elada.

Maja on renoveeritud 2009 aastal, trepikoda on remonditud 2013. Majas on toimiv korteriühistu. Ühistul ei ole laenukohustusi.

Läheduses on bussi-ja trollipeatused, Raekoja plats ja Balti jaam jäävad 15 minuti jalutuskäigu kaugusele. Kristiine keskus on 600 m kaugusel. Läheduses on veel Hirvepak, Falgi park ning Schnelli park. Piirkonna kooliks on Jakob Westholmi Gümnaasium.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

 Piret
Piret
Omanik
EST
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
 Piret
Piret
Omanik
250 000 € 3 608 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3654234
Tube 2
Üldpind 69.3 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:108:162
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 105 € / 235 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%