Müüa korter, 4 tuba - Hansu tn 34, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

Elu mererannal - luksuslik kodu, lõputu vaade!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, saun, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte, kamin
Lisainfo: rõdu 5.5 m², parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, planeering läbi mitme korruse, seinakapp, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, naabrivalve, trepikoda lukus
Ümbrus: linnas, meri lähedal, naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, ümbruses eramud ja korterelamud

Müüa suurepärane 4-toaline korter mere ääres, mis sobib ideaalselt perekonnale, kes hindab mugavust ja hubasust. Kahekorruseline korter on läbimõeldud planeeringuga ja pakub hingematvaid vaateid merele.

Ülemisel korrusel tervitab teid avar esik, millel on sisseehitatud garderoobikapp, samuti valgusküllane elutuba panoraamakendega ja suure rõduga, kust avaneb imeline vaade merele. Õhtuid saab veeta oma kamina ees, luues peresündmuste jaoks hubase atmosfääri. Köök on varustatud kogu vajaliku mööbli ja tehnikaga, tagades toiduvalmistamise mugavuse ja lihtsuse. Lisaks on sellel korrusel eraldi tualett.

Alla korrusele laskudes jõuate magamistuppa, kus asuvad kolm magamistuba. Selline tsoonimine võimaldab mugavalt töötada, õppida ja puhata, segamata teineteist. Peamine magamistuba on avar ja vaikne, luues ideaalsed tingimused puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Kaks teist magamistuba saab kasutada lastetubadena või kabinetidena. Alumise korruse vannituba sisaldab kõike vajalikku: vannituba, dušš, sauna, kraanikaussi, mugavat mööblit ja palju hoiuruumi. Trepi all on samuti nurk, mida saab kasutada vastavalt oma soovile.

Korteri juurde kuulub keldriboks esimesel korrusel ja oma parkimiskoht tõkkepuuga suletud alal, mis vabastab teid parkimiskoha otsimise vajadusest. Külalistele on ette nähtud parkimiskohad tee ääres.

Tiskre piirkond, kus korter asub, sobib suurepäraselt elamiseks. Läheduses asuvad pargid, jalutus- ja jalgrattateed ning Prisma pood, kust saab osta kõike vajalikku. Rannani, kus saab ujuda, on vaid 450 meetrit, ja plaanis on kauni promenaadi ehitus, mis ühendab Tiskre Kakumäe rannaga. Läheduses on eralasteaed ning Õismäe piirkond, kus on suur valik lasteaedu ja koole. Suure ostukeskuse Rocca al Mare juurde jõuab vaid 10 minutiga autoga. Ümbruskonnas on palju võimalusi aktiivseks puhkuseks: jalutuskäigud jalgsi või jalgrattaga ning lastele on juba valmis kaks mänguväljakut ja ehitatakse kolmandat.

Majas tegutseb aktiivne korteriühistu, mis hoolitseb korrashoiu ja puhtuse eest, tänu millele on maja ja ümbritsev ala alati suurepärases seisukorras. Korteris on hiljuti tehtud värskendav remont, mis võimaldab uutel omanikel kohe pärast ostu nautida ning uue kodu sisustamisele keskenduda ilma täiendavate kuludeta. Korter vabaneb 31. augustil. Korterisse jäävad kaks suurt garderoobikappi, pesumasin, köögimööbel ja sisseehitatud tehnika. Ülejäänud mööbel võib kokkuleppel jääda.

Ärge jätke kasutamata võimalust saada selle imelise mereäärse korteri omanikuks, kus iga päev algab hingematva vaate ja hubasuse tundega!

Kui soovite rohkem teada saada ja seda imelist korterit oma silmaga näha, võtke minuga ühendust vaatamise korraldamiseks.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Metrum Kinnisvara OÜ
Metrum Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
235 000 € 2 435 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662421
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 96.5 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2006
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:612:6830
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%