Müüa korter, 3 tuba - Vahtra tee 4, Peetri, Rae vald, Harjumaa

2 parkimiskohta! Päikesepoolne terrass!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, köök 6 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, uus torustik, wc ja vannituba eraldi, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: rõdu 11.1 m², panipaik, rõdu kinnine, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, terrass, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, naabrivalve
Ümbrus: ümbruses korterelamud, äärelinnas, naabrid ümberringi, teed heas seisukorras

Müüa soe ning hubane 3-toaline perekorter maja esimesel korrusel, mille võlu peitub selle avatud planeeringus, eraldi sissepääsust maja ees ning privaatses päikesepoolses terrassis maja taga. Tänu maast laeni akendele on korter täis valgust ning päikesepaistet. Avatud elutoa-köögi planeering annab hea võimaluse lastel silma peal hoida ning samal ajal külalistega mugavalt suhelda. Lisaks ei saa mainimata jätta Peetri suurepärast rohelusest pakatavat ning perekeskset kasvukeskkonda.

Korteri aknad avanevad maja taha, eemale tee mürast ning on vaatega rohelusse. Korteri juurde kuulub mahukas garderoob ning kaks parkimiskohta kohe korteri ukse ees.



PLANEERING
Korteri koosseisu kuulub avar esik koos külaliste wc’ga, elutuba-köök, kaks magamistuba, suur vannituba ning mahukas terrass. Korteri maast laeni aknad avanevad maja taha ning terrassile pääseb nii magamistoast kui ka elutoast. 



SISEVIIMISTLUS
Korteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Põrandale on paigaldatud soojas toonis naturaalne kolme lipiline parkett ning vannitoas on kasutatud modernseid kõrgläikes suuri valgeid plaate koos pruuni aktsentseinaga.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Maja kütteallikaks on gaasikatlamaja ning korterid aitab soojana hoida seintel asuvad radiaatorid. Lisaks sellele on korteri vannitubadesse ning esikusse paigaldatud elektriline põrandaküte. Tubades asuvate akende külge on paigaldatud fresh klapid tagamaks korterisse pideva värske õhu ning vannitoas ja köögis aitab õhu värskena hoida sundventilatsioon.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub kaks kindlaks määratud parkimiskohta maja ees, külalistel on võimalik parkida maja ees tänaval, kus on piisavalt ruumi kõigile. Lisaks kuulub korterile veel ka soe panipaik maja esimesel korrusel, kus on mugav hoiustada nii jalgrattaid kui hobitegevusi. 



MAJA
Vahtra tee 4 on 2008. aastal ehitatud maja, mis on hiljuti läbinud ka täieliku renoveerimise. Majal on oma gaasikatlamaja ning majas on väga tegus ning kokkuhoidev korteriühistu. Tänu aktiivsele ühistule on maja väga kenasti hoitud, puhas ning hästi säilitatud. Majas on kokku 16 korterit.

ELUKESKKOND
Peetri alevik on tuntud oma rahuliku ja looduslähedase elukeskkonna poolest, mis on ideaalne pereeluks. Peetris on mitmed koolid ja lasteaiad, mis teevad sellest atraktiivse elukoha noortele peredele. Alevikus on hästi arendatud taristu, sealhulgas poed, spordikeskused ja terviserajad. Peetri park on populaarne koht jalutuskäikudeks ja vaba aja veetmiseks. Avalik transport on hästi korraldatud, võimaldades kiiret ligipääsu Tallinna kesklinna.Peetris on palju rohelust, parke ja mänguväljakuid, pakkudes rohkelt võimalusi õues aja veetmiseks. Peetri alevik on kasvav ja arenev piirkond, mis ühendab endas linna mugavused ja maaelu võlud.

Võta ühendust ning tule vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaaret Kinnisvarabüroo
Kaaret Kinnisvarabüroo
Vaata firma profiili
Võta ühendust
199 000 € 2 749 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3659741
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 72.4 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2008
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 65301:001:1634
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%