Müüa maja - Tähtvere tn 53, Supilinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

AVARA KINNISTUGA ERAMU SUPILINNAS! KÕRVALHOONE!

Kinnistu, palkmaja, kogupind 214.5 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, boiler, dušš, tsentraalne vesi, pesumasin
Lisainfo: uus torustik, avatud köök, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik, kõrvalhoone, ühistransport, parkimine tasuta, garaaž, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, elekter, TV, sissepääs tänavalt, keldrikorrus, kinnine hoov, sileplekk-katus
Küte ja ventilatsioon: keskküte, tahke kütus, konditsioneer
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud

Müüa sisustatud eramu koos kõrvalhoonega hinnatud Tartu Supilinna piirkonnas.

Planeeringult asuvad ruumid läbi kolme korruse. Esimesel korrusel asuvad 3 tuba suurustega 12,0 m2 -13,2 m2, avatud köögiga söögituba, trepikoda ja wc. Täispuidust köögimööbel koos integreeritud tehnikaga. Köögitehnika hulka kuuluvad küpsetusahi, elektripliit, nõudepesumasin ja õhupuhasti. Lisaks led tasapinnavalgustus.

Teisel korrusel on suur avatud planeeringuga tuba suurusega 43,8 m2. Toast on võimalik teha kaks eraldi magamistuba.

Keldrikorrusel asuvad saunaruumid, puhkeruum, stuudio/jõusaal ja tehnoruum. Keldrikorrusel on kodumasinatest pesumasin ja kuivati. Keldrikorrusele on eraldi sissepääs hoovi kaudu. Mahukasse garaaži pääseb otse Tähtvere tänavalt. Garaaž mahutab kuni kaks sõiduautot. Elektriauto laadimise võimalus. Üldpinnast 214,5 m2 moodustab köetav pind 164 m2.

Maja põhikütteallikaks on lokaalne pelletiküte. Kõikides ruumides asuvaid teraspaneelradiaatoreid on võimalik eraldi reguleerida. Lisaks on majas olemas reservis kütteahjud ja õhksoojuspump. Õhksoojuspump on kasutusel olnud jahutussüsteemina.

Tegemist 19.sajandi teises pooles ehitatud tsaariaegse palkmajaga. Elamu on põhjalikult rekonstrueeritud 1998.a. Aastal 2020.a on teostatud maja välisfasaadi renoveerimine. Eemaldatud vana vooderlaud ja soojustus. Paigaldatud uus soojustus (puiste tselluvill) paksusega 150-200 mm + uus voodrilaud. 2021.a paigaldatud uued kvaliteetsed 3 kordsed Viking Windowsi puitpakettaknad. 2022.a paigaldati uus katuseplekk koos lisadega (katuseredelid, korstnaplekkid jm.) Samuti paigaldati uus vihmasüüstem. Lisaks soojustati pööning puistevillaga (ca 600 mm).

Kõrvalhoones asuvad panipaik ja puukuur.

Hooldatud kinnistu on piiratud kõrge aiaga. Automaatikaga autovärav. Sisehoovis ca 50 m2 suurune kiviparketiga kaetud parkimisala. Kinnistul kasvavad õunapuud ja erinevad ilupuud-ja põõsad. Aia alumises osas on istumiseks väike aiamaja ja suitsuahi.

Telia valguskaabel. Elektriliitumine 3 X 16 A.

Kinnistu asub vaikses Supilinna elamupiirkonnas. Bussipeatused 350 m, Tähtvere Dendro discgolf ja spordipark 500 m. Kesklinn 700 m (9 minutit jalgsi).

Käesoleval aastal hakatakse Tähtvere tänava ümberehitus. Ehituse tulemusel seatakse Tähtvere tänaval prioriteediks kohalikud elanikud, jalakäijad ja jalgratturid. Tänavast kujuneb jalgrattatänav, mis on mootorsõidukitele ühesuunaline ja kiirusepiiranguga kuni 20 km/h. Kogu tänava ulatuses ehitatakse välja kõvakattega jalgteed ning luuakse jalgratastele juurde parkimiskohti.

Igasuguse lisainfo saamiseks palun helistage või kirjutage e-kiri. Majaga tutvumiseks palume aja eelnevalt ette broneerida.

Võtame müüki ja üürile Teie kinnisvara. Aitame Teid laenu taotlemisel ja kinnisvara hindamisel. Meie klientidele pakume LUMINORI kodulaenu marginaali alates 1,35 % ja lepingutasu 0 EUR!
Meie kaudu tellitud hindamistel on laenulepingu tasude soodustused kuńi - 100%.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
CKE Kinnisvara
CKE Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
330 000 € 1 538 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3661216
Tube 7
Üldpind 214.5 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 1876
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 701 m²
Katastrinumber 79513:009:0007
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%