Müüa ridaelamuboks, 3 magamistuba - Aasamäe tn 7, Ääsmäe, Saue vald, Harjumaa

UUS PAKKUMINE!

Korteriomand, kivimaja, kogupind 135.2 m²

Köök: keraamiline pliit
Sanruum: saun, vann, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte, maaküte
Lisainfo: rõdu 20 m², eraldi sissepääs, pakettaknad, parkimine tasuta, terrass, kinnine hoov, elekter, parkett, kivikatus
Ümbrus: teed heas seisukorras

Müüa ridamaja boks Ääsmäe külas, Saue vallas.
Siin on püstitatud kivikatusega ridamaja, mille fassaadi katab dekoratiivkivi. Boksi juurde kuulub umbes 350 m² suurune õueala, mis on piiratud aiaga ja on omaniku ainukasutuses notariaalse kasutuskorra alusel. Juurdepääsutee on heas korras, kõvakattega ja valgustatud. Ridamaja sissesõidutee on sillutatud tänavakiviga . Boksi ees on autovarjualune ja elektriauto laadimisvalmidus.

See kodu on viietoaline, läbimõeldud ja mugava planeeringuga. Esimesel korrusel on esik, tehniline ruum, köök koos elutoaga, kabinet, saun, pesuruum dušiga ja eraldi tualettruum. Elutoas on kaminavalmidus, siit avaneb pääs hoovipoolsele terrassile ja siseõue.
Teisel korrusel on kolm magamistuba, millest peamagamistuba on garderoobiga, veel trepihall ja avar vannituba koos tualetiga. Teisest magamistoast viivad kahepoolselt avanevad uksed suurele ja avara vaatega rõdule (20 m²) .
Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed, paigaldatud ventilatsioonisüsteem. Toasooja ja sooja tarbevee tagab keskkonnasäästlik maaküte. Mõlemal korrusel on mugav põrandaküte.

See kodu on ideaalne perele, kelle hing ihkab rohelusse, sõbralikku ja aktiivsesse kogukonda, mis asub linna lähedal. Ääsmäe asub Pärnu ja Haapsalu maantee ristmiku vahetus läheduses, linna piirist vaid 16 km kaugusel ehk umbes 10–12-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast. Linna sissesõit on sujuv ja ummikutest vaba ka tipptunnil.

Ääsmäe on vana ajalooga küla, mille pärliks on sajanditevanune Ääsmäe mõis.
Ääsmäel on vaheldusrikas loodus. Maidla jõgi lookleb läbi küla, pakkudes kauneid vaateid ja võimalusi looduse nautimiseks. Siin on põnevaid metsaradu ja rabaradasid, kust leiab loodusande ja avastamisrõõmu. Kogukond on kokkuhoidev, uues Külamajas toimuvad iganädalaselt erinevad põnevad üritused. Ääsmäel on seikluspark, lauatennis, discgolfi rajad, talvised suusarajad ja palju muud vaba aja veetmiseks. Ääsmäel on olemas lasteaed ja põhikool, raamatukogu, noortekeskus, postkontor ja pood – kõik eluks vajalik on vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel pealinnast!

Tule ja avasta oma unistuste kodu Ääsmäel!
Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
285 000 € 2 108 €/m²
Müüa ridaelamuboks
Müüa ridaelamuboks www.kv.ee/3649787
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 135.2 m²
Ehitusaasta 2021
Omandivorm Korteriomand
Krundi pind 350 m²
Katastrinumber 72601:001:0299
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 200 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%