Müüa korter, 2 tuba - Metsa 8, Riisipere, Saue vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

RENOVEERITUD KAHETOALINE KORTER RIISIPERES!

Korteriomand, kivimaja, köögipind 6 m²

Köök: induktsioon pliit, köök 6 m², külmik
Sanruum: dušš, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: köök, elekter, parkett, mööbel, tsentraalne vesi, panipaik, pakettaknad, parkimine tasuta, mets lähedal
Side ja turvalisus: trepikoda lukus

Müüa renoveeritud korter Riisiperes!

ÜMBRUSKOND
Riisipere on Tallinna piirist 30 minuti kaugusel asuv, heade ühendusteedega piirkonnakeskus. Maja läheduses on olemas nii lasteaed kui põhikool, nii perearstikeskus kui ka hambaarst. Sealsamas on ka piirkondlik halduskeskus, kus on näiteks spordisaal ning noortekeskus. Asulas paikneb veel kaks poodi, pubi, tankla ning raudteejaam. Bussipeatus on majast jalutuskäigu kaugusel.

MAJA JA KORTER
Metsa 6 majas toimetab korteriühistu ning peetakse välisfassaadi renoveerimise tarbeks plaani. Maja ees on ette nähtud üks märgistatud parkimiskoht korteri kohta ning samuti jagub parkimisruumi ka maja ümbruses.

Korter on viimastel aastatel saanud täiesti uue kuue. Lihtsast kahetoalisest korterist on välja kujunenud sirgete seinte ja lagedega, tõeliselt kauni ja kvaliteetse köögi ning hästi planeeritud vannitoaga kodu. Vanad aknad on vahetatud pakettakende vastu, uuendatud on välisuks. Põrandad on kaetud laminaatparketiga ning korteris on mõnus, avarust lisav valgustuslahendus.

Korterisse sisenedes on jäetud nišš välisriiete jaoks ning esikust saab kohe nii kööki, elutuppa kui ka vannituppa. Köögis on ilusasti valitud mööbel, pesumasin, külmkapp, induktsioonpliit, nõudepesumasin. Ruumi on jäetud ka lauakese jaoks, et hommikukohvi nautida. Sisustatud on ka elutuba ja magamistuba. Enamik mööblist jääb korterisse sisse, soovi korral on võimalik sissejäävates mööbliesemetes eraldi kokku leppida.

KOMMUNAALKULUD
Kulud on jäänud korteril suvel ja talvel vahemikku 85 ja 220 eurot, millele lisandub elekter ja vesi vastavalt tarbimisele.

Riisipere ja ka seda ümbritsevad asulad - Kernu, Turba, Laitse - on viimastel aastatel olnud oluliselt kasvavad ning hinda tõusvad elupaigad. Tugev rongi- ja bussiliiklus, lähedus Tallinnale ja samas kõige eluks vajamineva kohapeal olemasolu teevad Metsa 6 korterist ning Riisiperest tervikuna ühe mõnusa ja hea elupaiga.

Helista ja küsi lisa!

Kuulutuse link
49 000 € 1 148 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3630782
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 42.7 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 1976
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 51802:003:0108
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%