Müüa korter, 3 tuba - Mustamäe tee 147, Sääse, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

Läbi maja planeering! Kaks rõdu! Liftiga maja!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: gaasipliit, köök 12 m²
Sanruum: vann, dušš, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 10 m², toad eraldi, pakettaknad, parkimine tasuta, rõdu kinnine, lift
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, naabrivalve
Ümbrus: ümbruses korterelamud, naabrid kõrval, äärelinnas, teed heas seisukorras

Müüa renoveerimist ning värskenduskuuri vajav 3-toaline korter Mustamäel. Suurepärane asukoht annab võimaluse nautida rohelise pealinna võlusid, aga tagab samas ka kiire ühenduse nii ühistranspordi kui ka autoga. Korter asub maja seitsmendal korrusel ning on vaatega maja ette ning taha. Tänu majas olevale liftile on kõrge korrus ainult eeliseks, sest tagab sulle üle linna vaate. Hea ruumiplaneeringuga korteris on kõik ruutmeetrid targasti ära kasutatud ning vajab vaid siseviimistluse lõpuni viimist ning oma maitse järgi tegemist. Osade tubade seinad on saanud juba laus pahtelduse ning 1. kihi värvi, mis teeb renoveerimisega alustamise pisut lihtsamaks. Korteris on kaks rõdu, millest ühele pääsev elutoast ning teisele magamistoast. Maja ühistu on aktiivne ning tänu sellele hoitakse maja korras, paigaldatud on uued radiaatorid ning aknad.

Korter on sisse kolimiseks vaba ning ootab uusi elanikke. Uuel omanikul on võimalik osta korter osalise mööbliga, mis korteris hetkel on, või siis täiesti tühjalt.


Planeering
Korteri koosseisus on avar esik, vannituba, tualettruum, elutuba koos suure rõduga, kaks magamistuba, millest üks on koos klaasitud rõduga ning eraldiseisev köök. Korteri siseseinad ei ole kandvad ning seetõttu on võimalik muuta ka korteri planeeringut. Korteri aknad avanevad nii maja ette kui ka taha, mis teeb korteri mõnusalt valgusküllaseks ning ka kõige palavamal päeval tagab läbi maja planeering parima tuulutuse. 



Siseviimistlus

Korteri siseviimistluse saab uus omanik täielikult valida ning suurem töö uue viimistluse jaoks on juba ära tehtud. Kahes toas on seintes ning lagedes tehtud täispahteldus ning lisatud ka 1. kiht värvi, teistes tubades on eemaldatud kogu mööbel, et renoveerimistööd saaksid alata. Mõned aastat tagasi on vahetatud välja korteri põrandavineer ning peale saanud uue värvi.


Küte ja ventilatsioon
Korteri kütteallikaks on keskküte ning sooja aitab tuppa tuua seintel olevad uued reguleeritavad radiaatorid. Radiaatorid on varustatud mõõtjatega, ehk iga korter maksab vaid tarbitud kütte eest. Köögis, vannitoas ning tualettruumis on ventilatsioonilõõrid, mille kaudu toimub väljatõmme. Teistesse tubadesse saab värske õhtu akna tuulutusasendi abil.


Parkimine

Parkimine on korraldatud maja esisel parkimisplatsil, kus igale korterile kuulub üks koht. Pere auto registreeritakse ühistu juures ning tänu sellele ei teki võõraid autosid, kes kohti hõivata võiksid. Parkimist korraldab ühisteenused. Lisaks on maja ees ka külalistele mõeldud parkimisala tee ääres.


Maja
Mustamäe tee 147 hoone paikneb Mustamäel Sääse asumis, olles väga hea ligipääsuga tänu läheduses olevale bussiühendusele. Läheduses on nii Mustika Keskus, Mustamäe Keskus, Löwenruh’ park ning bussisõidu kaugusel nii loomaaed, Rocca al Mare keskus kui ka palju muud.

Maja on ehitatud 1969. aastal ning selles on kokku 216 korterit. Tänu maja aktiivsetele elanikele, on seal tegus ühistu, kes hoiab maja korras ning planeerib erinevaid korrastustöid. Maja hoitakse puhtana ning korras.


Elukeskkond
Mustamäe on Tallinna elav ja mitmekesine linnaosa, mis pakub suurepäraseid elamisvõimalusi. Siin asuvad mitmed koolid, lasteaiad ja spordikeskused, mis teevad sellest ideaalse paiga peredele. Alati on käepärast poed, kohvikud ja restoranid, mis rahuldavad iga maitse-eelistuse. Lisaks on Mustamäel rohkelt rohelust ja parke, kus nautida värsket õhku ja loodust. Hea ühistranspordiühendus tagab kiire ja mugava ligipääsu kesklinna ja teistesse Tallinna piirkondadesse. Linnaosa pidev areng ja uuendused tõstavad kinnisvara väärtust. Mustamäe on tuntud ka oma rahuliku ja turvalise elukeskkonna poolest. Naabruskond on sõbralik ja kokkuhoidev, pakkudes meeldivat elamiskogemust kõigile.

Tule ja leia oma uus kodu Mustamäel!

Korter on sisse kolimiseks vaba, võta ühendust ning tule vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaaret Kinnisvarabüroo
Kaaret Kinnisvarabüroo
Vaata firma profiili
Võta ühendust
126 000 € 2 093 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662191
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 60.2 m²
Korrus/Korruseid 7/9
Ehitusaasta 1969
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78405:503:1080
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%