Müüa majaosa, 3 magamistuba - Vikerkaare tee 22, Pärnamäe, Viimsi vald, Harjumaa

Majaosa Viimsis

Kaasomand, puitmaja, kogupind 163.2 m²

Köök: keraamiline pliit, köök 12.5 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, elektriküte
Lisainfo: rõdu 32.7 m², elekter, panipaik, garderoob, mööbel, parkett, pakettaknad, parkimine tasuta, mööbli võimalus, sileplekk-katus
Side ja turvalisus: kaabelTV
Ümbrus: naabrid kõrval, teed heas seisukorras, asub keskuses

Müüa majaosa Viimsis, Pärnamäe külas. Kahe korruseline paarismaja asub aiaga piiratud kinnistul ja kuna majaosad on ühendatud vaid abiruumi ning majandusruumi kaudu siis saad elada nagu eramajas. Kasutusluba on olemas. Energiatõhususarvu klassi ei ole määratud.

Majaosa esimesel korrusel on autovarjualune, majandusruum, tehniline ruum, duširuum, leiliruum, WC, esik, köök ja elutuba. Majaosa teisel korrusel on hall (võimalik ehitada lisatoaks), WC/vannituba (vanni lisamise võimalusega), 3 magamistuba ja klaaspiiretega rõdu. Majaosa on puitkarkassil ja välisviimistlusena on kasutatud murtud silikaatkivi, krohvi ning puitu. Katusekattematerjaliks on profiilplekk. Aknad ja rõdu ning terrassiuksed on kahekordse pakettklaasi ja plastraamidega. Rõdu ja terrasi uks on lukustatavad. Eluruumide põrandaid katab puitparkett. Seinad on värvitud ja lagesid katavad laepaneelid.

Värske õhu tagavad tubade seintes asuvad värskeõhuklapid. Valvesüsteem on paigaldatud osaliselt loomakindlate anduritega. Toasooja annavad õhksoojuspumbad Mitsubishi Electric ja Fujitsu ja elektriline põrandaküte (pesemisruumides, esikus ja köögis). Vajadusel saab lisaks tööle panna ka elektriradiaatorid aga neid kasutatakse väga harva. Paigaldatud on ka küttetorustik radiaatorite paigaldamiseks kui oleks soov liituda gaasiküttega või paigaldada õhk-vesi küttesüsteem. Gaasitrassi liitumispunkt asub tänavapoolses servas. TV ja interneti ühendust pakub Elisa valguskaabel. Elektriarvesti ja veearvesti on kaugloetavad. Saunas on Harvia 8,0 kW elektrikeris. Elektri peakaitsme suurus on 3x25A. Kuludena tuleb igakuiselt tasuda vee ja kanalisatsiooni, elektrienergia, prügiveo ja interneti ning TV teenuste eest. Viimase kolme kuu elektriarved on vahemikus 220-333€.

Maja ümbritseb võrk ja puitaed ning selle äärde on osaliselt istutatud elupuid. Aias sees kasvavad õuna-, pirni- ja ploomipuud, mustsõstra- ja tikripõõsad ning lilled. Tänav on asfalteeritud umbes 2 aastat tagasi ja rajatud on ka kergliiklusteed liikumiseks nii rattaga kui jalgsi. Lähim kauplus Miiduranna Coop on 1,7 km kaugusel. Viimsi Spa, Viimsi kino ja muud kauplused on kõik vähem kui 2,5 km kaugusel.

Kui tekkis huvi koha peal ka kõik üle vaadata, anna julgelt märku ja lepime sobiva aja kokku. Aitan müüa ka teie olemasoleva kodu ja pakun pankade lepingutasude soodustusi ostu finantseerimise korraldamisel. Küsimuste korral võta kindlasti ühendust.

Viljo Pettinen
Kutseline maakler / Kinnisvarakonsultant

Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 58041
Kutsetunnistus: 203403
Tel: +**********
e-post: v**************@d*****.ee
Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
335 000 € 2 053 €/m²
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3652434
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 163.2 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2006
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kaasomand
Krundi pind 632 m²
Katastrinumber 89001:010:0994
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%