Müüa majaosa, 3 magamistuba - Vankri tee 28, Kakumetsa, Luunja vald, Tartumaa

Sinu linnalähedane kodu! Kamina valmidus.

Kinnistu, puitmaja, kogupind 146.1 m²

Sanruum: saun, dušš, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Lisainfo: ühistransport, panipaik, terrass, elekter, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta
Ümbrus: teed heas seisukorras

Müüa läbimõeldud planeeringuga paarismaja boks Kukemetsa külas, Luunja vallas. Uusarenduses on kokku 52 elamukrunti, nendest 42 on ühepereelamud ja 10 paarismaja omad.

Vankri tee 28-1: VABA
Vankri tee 28-2: VABA

ELAMU:
Paarismaja on ehitatud plaatvundamendile. Seinad on puitkarkassil ja soojustuseks vill. Välisfassaad on kaetud vertikaalse pruuni voodrilauaga. Siseseinad on kipsplaadist koos heliisolatsiooniga. Katusekatte materjaliks kasutatakse katuseplekki.

Paarismaja boks on ühekorruseline, kokku 4 tuba, eluruumi pinda 109,9 m². Lisaks terrass 12,9 m², ja auto varjualune 23,3 m². Kokku ehitusalast pinda 146,1 m².

Boksis on planeeringult esik, kuhu saab paigutada suurema garderoobikapi. Esikust otse jääb avar köök-elutuba (47,4 m²) ja kaks magamistuba vaatega maja ette (mõlemad 10,2 m²). Elutoast paremale jäävad suurem magamistuba (14,3 m²), pesuruum koos saunaga (kokku 12,7 m²) ja sauna eesruum (4,5 m²).

Elutoast ja pesuruumist pääseb terrassile (12,9 m²), mis on avatud õhtupäikesele. Terrass on ehitatud varju alla, mis omakorda võrmaldab tulevikus panna ette klaasid. Auto varjualusest viib uks tehnoruumi (5,6 m²), kus on ruumi ka asjade hoiustamiseks.

Elutuppa on planeeritud kamina valmidus, kamin jääb ostja tellida.

Põrandatele paigaldatakse eluruumidesse naturaalne puitparkett või soovi korral LVT. Seinad värvitakse heledates toonides. Sanitaarruumides kaetakse seinad ja põrandad keraamiliste plaatidega.

Ostjal on võimalus täpsemad materjalid ja värvid ehituse käigus kokku leppida.

KÜTTESÜSTEEM:
Kütteallikaks on maasoojuspump, hoone küttesüsteem on lahendatud vesipõrandakütte baasil. Hea sisekliima tagamiseks on majas soojustagastusega sundventilatsioon. Vesi- ja kanalisatsioon on tsentraalsed.

KRUNT:
Krundi üldpind on 2544 m², mis jagatakse kahe boksi peale. Maja ette paigaldatakse kiviparkett. Boksil on parkimisruumi arvestatud kahele autole, nendest üks saab parkida varju alla. Maja ette paigaldatakse autovärava valmidus, aeda ei ole planeeritud.

Valguskaabli jaoks on valmidus krundi piiril.

ASUKOHT:
Looduskeskne ja vaikne Luunjamõisa uuselamurajoon on hinnatud asukohaks eriti noortele perede seas. Elamurajoon asub linnapiirist kõigest 5 km kaugusel ja Tartu kesklinn vaid 15 min autosõidu kaugusel. Piirkonnas on väga hea bussiühendus linnaga ja väga heas korras kergliiklusteede võrgustik nii Luunja kui Tartu suunal. Mõne kilomeetri kaugusele jäävad lasteaed, keskkool ja toidupood.

Tule, lähme vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Merdeka Kinnisvara OÜ
Merdeka Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
239 000 € 1 636 €/m²
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3637843
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 146.1 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2544 m²
Katastrinumber 43201:001:094
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%