Müüa maatükk, maatulundusmaa - Ülase tn 2a, Kambja, Kambja vald, Tartumaa

Detailplaneeringuga kinnitatud arendusprojekt!

Krunt 111965 m²

Müüa kinnitatud detailplaneeringuga kinnistu Tartumaal Kambja vallas, Kambja alevikus. Detailplaneeringu kohaselt kinnistule planeeritud 22 eramu kinnistut, 11 ridaelamu/kortermaja kinnistut ja 4 äri/tööstusmaa kinnistut. Eramu kinnistute suurused ca 2000m2, kortermajade kinnistute suurused vahemikus 2500-3500m2 ja ärimaa kinnistute suurused 6000-6500m2. Ehitusalused pinnad eramutel 350m2 ja kuni 2 korrust, kortermajadel 500m2 + 100m terrassid/rõdud ja korruselisus vastavalt kinnistule ridaelamu/paarismaja 2 korrust, kortermaja kuni 3 korrust. Äri/tootmishoone ehitusalune pind kuni 1300m2 ja kõrgus kuni 11m.

Liitumised:
Arendusele tuleb rajada oma alajaam milelle võetakse vool lähedal asuvast Lundi-Kuuste alajaamast.
Vesi ja kanalisatsioon: vee ja kanalisatsiooni liitumispunktid asuvad Alevikus Aia tänava otsas, planeeringu kohaselt tulevad vee ja kanalisatsiooni liitumised sealt. Lisaks tehnojoonise järgi tuleb teine vee trass Võru mnt 4b kinnistu puurkaevu pumplast. Kanalisatsiooni jaoks tuleb arenduse kinnistule ehitada pumpla.
Sadevesi suunatakse maantee alt olemasoleva truubi kaudu Kambja järve.

Kinnistule väga hea juurdepääs Tartu-Võru maantee äärse maha sõidu kaudu, samuti hea ühendus Tatra-Otepää maanteega. Kuni kinnistuni on välja ehitatud korralikud asflakattega sõidu ja kergliiklusteed. Läheduses ühistranspordi peatused.
Kambja on väga hästi välja arenenud alevik kus on olemas kõik eluks vajalik. Planeeringuala on sobiv elamute ehitamiseks, kuna asub otse aleviku südames, kus on tagatud perede esmavajadused ja mitmesugused võimalused igapäevaelu rikastavateks
tegevusteks. Lähim toidukauplus jääb planeeringualast 150 meetri kaugusele. Lähim lasteaed on Kambja Lasteaed Mesimumm, mis asub planeeringualast ca 370 meetri kaugusel. Lähim kool on Kambja põhikool, mis asub planeeringualast ca 570 meetri kaugusel. Lisaks asuvad Kambja alevikus spordihoone, raamatukogu, kirik, postkontor, restoran-baar, hotell, bensiinijaam ja mitmed spordirajad. Lähim bussipeatus (Kambja) asub planeeringualast ca 40 meetri kaugusel.

Tegemist on väga kauni alevikuga mis asub Tartu linnast 13km kaugusel autoga ca 10-minutit sõitu.

Suurema huvi korral edastan tutvumiseks detailplaneeringu ja dokumente kinnistu kohta tutvumiseks.
Olemas geodeetiline alusplaan.

HINNALE LISANDUB KÄIBEMAKS.

Lähema huvi korral saab objektiga tutvuma minna ette helistades ja sobilik aeg broneerides. Teie kinnisvara huvide eest hoolt kandes ja infot meelsasti jagades Karl Kuddu.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ovonell OÜ
Ovonell OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
1 175 000 € 10.5 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3603795
Krundi pind 111965 m²
Katastrinumber 28201:001:0205
Registriosa number 475750
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%