Müüa korter, 4 tuba - Rebase tn 5, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Suur 4-toaline korter kesklinna lähedal!<br>

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: ventilatsioon, vesi, kanalisatsioon, tsentraalne vesi, parkimine tasuta, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: trepikoda lukus

Müüa kahe rõduga suur möbleeritud korter, täielikult renoveeritud majas.
Ideaalne investeering ka üüriinvestorile!

Nelja toaline korter on suurepärane lastega perele, kus on ruumi piisavalt kõigile. Korter on renoveeritud ja osaliselt möbleeritud, seega valmis kohe sisse kolimiseks. Korteri asukoht on ideaalne, kuna üle tee asub Rimi pood. Lasteaed ja kool on kilomeetri raadiuses ning kesklinn asub kilomeetri kaugusel.

Samuti on korter hea tehing ka üüriinvestorile, kuna korteri planeering on selline, et kõik ruumid on eraldiseisvad. Näiteks on üürile võimalik anda kõik 4 tuba ja ühiskasutusse jääksid köök ja eraldiseisvana wc ja vannituba. Asukoht on suurepärane näiteks õpilastele.

ESIK
Korterisse sisse astudes on suur esik, kus asub riidekapp. Esikust edasi on pikk koridori, mis viib teistesse tubadesse ning wc ja pesuruumi. Esiku põrandakatteks on PVC-põrandakate.

KÖÖK
Esikust vasakule jääb köök. Köögis on köögimööbel, elektripliit, köögilaud ja külmik. Köögi põrandakatteks on PVC-põrandakate. Köögi aknast avaneb vaade maja ette, kus asuvad üle tee eramajad, mis on piisava kaugusega, et ei avaneks vaade akentesse.

ELUTUBA
Koridorist veidi edasi vasakule jääb elutuba. Elutoas on diivan,tugitoolid,kapid, tv alus ja diivanilaud. Elutoa põrandakatteks on parkett. Elutoa aknast avaneb vaade maja ette.

SUUR MAGAMISTUBA RÕDUGA
Elutoast otse minnes on suur rõduga magamistuba. Magamistoas on voodi, riidekapp ja öökapid. Põrandakatteks on parkett. Rõdu on kinnine, klaase saab vajadusel avada. Aknast avaneb vaade maja taha, kus puudub vastasakendega maja ja kus asub õueala.

VÄIKE MAGAMISTUBA/KONTORITUBA
Esiku koridori lõpust paremale minnes asub väike magamistuba. Magamistoas on suur riidekapp, riiulid ja väike kapp. Põrandakatteks on parkett. Väikesest magamistoast/kontoritoast avaneb vaade maja ette.

VÄIKE RÕDUGA TUBA
Koridori lõpust paremale jääb väiksem magamistuba rõduga, kus asub diivan ja tv-alus. Toast pääseb rõdule,mis on samuti kinni ehitatud, kuid rõduaknaid saab vajadusel avada. Põrandakatteks on parkett.
Aknast avaneb vaade maja taha ja õuealale.

WC/VANNITUBA
WC ja vannituba asuvad koridori lõpus ning on eraldi. WC seinad ja põrand on plaaditud. Vannitoas on dušikabiin, pesumasin ja valamu. Vannitoa põranda-ja seinakatte materjaliks on samuti plaat.

Korteri kasutada on keldriboks.
Korteris on vahetatud kogu elektrijuhtmestik.
Enamus mööblist jääb sisse.

Kui sind huvitas, mida sa nägid, siis võta minuga ühendust ja lähme korterit koos vaatama!
5*6*8*8*0*3*7*3


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
185 000 € 2 348 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3573104
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 78.8 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1988
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:059:0003
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%