Müüa korter, 2 tuba - Puiestee tn 84, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Päikeseline korter kesklinna lähedal, Raekoja plats 1 km

Korteriomand, palkmaja

Köök: keraamiline pliit
Sanruum: boiler, dušš
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: köök, panipaik, aiaga ümbritsetud
Side ja turvalisus: trepikoda lukus

Müüa hubane korter Raadi-Kruusamäe linnaosas.

Ehitisregistri andmetel on tegemist 1-toalise korteriga, kuid korteri avar pindala ja hea planeering võimaldab seda kasutada 2-toalise korterina.

KORTER
See väike armas korter asub Jaama ja Puiestee tänava miljööväärtuslikus piirkonnas paikneva kahekorruselise puitmaja 1.korrusel. Korteril on kahekordsel raamil pakettaknad, mis summutavad tänavamüra.

PLANEERING
Korterisse on kaks sissepääsu - üks maja eest trepikojast ja teine tagumisest trepikojast. Korter koosneb esikust, köögist, elutoast, magamisosast ja tualett-duširuumist - pindalaga kokku 42,7 m².

Korter asetseb planeeringult läbi maja - korterisse paistab nii hommiku- kui ka õhtupäike, sest aknad avanevad maja kolmele küljele.

SEISUKORD
Korter on heas seisukorras ja hästi hoitud. Köögis ja duširuumis on 2 aastat tagasi tehtud kapitaalremont - valatud uus betoonpõrand ja viimistletud (köögis laudpõrand, duširuumis keraamilised plaadid), paigaldatud uus köögimööbel, ehitatud uus puupliit, duširuumi paigaldatud sundventilatsioon.

2018.aastal on tehtud remont toas - palkseinad sirgeks aetud ja kaetud tuuletõkkeplaadiga, paigaldatud uued tapeedid/värvid, lagi värvitud, laudpõrand lihvitud. Pakettaknad on paigaldatud ca 10 aastat tagasi.

LISAPINNAD
Korteri kasutuses on üks kuuriboks, keldriboks, trepikojas 2 panipaika. Köögi akna alla on rajatud mõnus päikeseline terrass, kus hommikukohvi nautida.

KÜTE JA KÕRVALKULUD
Korterit köetakse ahju ja puupliidiga. Duširuumis on elektriline põrandaküte. Soe vesi saadakse elektriboileriga. Aastane küttepuude kulu ca 5 ruumi.

PARKIMINE
Parkimisvõimalus on Mäe tänava ääres vabade kohtade olemasolul. Kinnistu on suur ja avar, kuid säästetud on roheala ning hoovis sõidukeid ei pargita.

KORTERELAMU
Puiestee 84 on 1900ndate alguses ehitatud puitmaja. Elamu on heas seisukorras, korrastatud on välisfassaad, katus ja trepikojad. Kokku on majas 7 korterit. Maja haldus- ja hooldustöid koordineerib korteriühistu.

ASUKOHT
Piirkonnas on tagatud kogu mugavaks eluks vajalik taristu, kõik teenindusasutused on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Raekoja platsi on jalgsi ca 1 km, autoga ca 1,5 km.

Vastan hea meelega kõikidele lisaküsimustele ja ootan teid korteriga tutvuma.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
95 000 € 2 225 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656500
Tube 2
Üldpind 42.7 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Seisukord San. remont tehtud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79512:041:0007
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%