Müüa korter, 2 tuba - Virbi tn 10, Lasnamäe, Tallinn, Harjumaa

Linna- ja merevaade hubasest korterist

Korteriomand, paneelmaja

Lisainfo: rõdu 9 m², maa-alune garaaž, panipaik, toad eraldi, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, rõdu kinnine, garaaž, parkimine tasuta

Müüa hubane 2-toaline korter linna- ja merevaatega.

Korteris on mugav planeering ja kvaliteetne sisustus. Suur elutuba, mis on ühendatud köögiga, on ideaalne koht puhkamiseks ja elu nautimiseks. Köögi mööbel saare ja baaritoolidega pakub ainulaadset võimalust sõpradega kohtumiseks ägedas atmosfääris. Elutoast viib uks suurele rõdule, kust avaneb imeline vaade. Just seal saab nautida jooki koos päikeseloojanguga.

Mugav ja avar vannituba on varustatud vanniga, mis on eraldatud klaasiga, Villeroy & Boch valamu ja WC-potiga ning Hansgrohe segistitega. Vannitoas on ka mööbel ja pesumasin. Magamistoas mahub hetkel kaks voodit ja garderoob. See on ideaalne koht päevast taastumiseks. Esikus on mahukas sisseehitatud garderoob.

Korteri tõeline pärl on 9m² suurune rõdu, kus on ruumi söögilaua, toolide ja ripptooli jaoks. Rõdult avaneb vaade peaaegu tervele linnale, nähes lennukite maandumist, linna ja merd, eriti kaunite päikeseloojangutega. Rõdul saab nautida isegi jahedamat ilma tänu raamita klaasustele ja põrandakattele.

Asukoht on suurepärane - lähedal asuvad kohvikud nagu Peetri Pizza, Family Burger, Sushi Fusion jne; poed nagu Maxima, Rimi, Grossi. Lasteaiad, kool, Tondiraba park ja Tähesaju City on jalutuskäigu kaugusel. Otseühendus bussipeatuseni tagab kiire transpordi kesklinna 20 minutiga; autoga saab jõuda iga Tallinna piirkonda vaid 30 minutiga.

Maja on ehitatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest ja omab energiamärgist B, tagades madalad kommunaalkulud - talvel mitte üle 120 euro ja suvel kuni 80 eurot. Esimesel korrusel on suur jalgrattaruum, hoovis mänguväljak.

Parkimine ei ole probleem, sest korteriga kaasas tuleb koht maa-aluses garaažis.

Turvalisus on tagatud videovalvega nii väljas kui ka sees ning garaažis. Korteris on olemas kõik vajalik koduvalveks, tuleb sõlmida vaid leping. Samuti kuulub korteri hinna sisse sisseehitatud mööbel ja tehnika ning suur panipaik

Ära jäta seda võimalust kasutamata! Helista juba täna ja tule vaatama seda suurepärast korterit oma silmaga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kochmaa OÜ
Kochmaa OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
195 000 € 4 333 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3634841
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 45 m²
Korrus/Korruseid 12/16
Ehitusaasta 2017
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:1298
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 80 € / 120 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%