Müüa korter, 2 tuba - Kallasmaa tn 8, Maardu, Harjumaa

HEA KORTER, MUGAV ASUKOHT

Korteriomand

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: seinakapp, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, TV, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta
Ümbrus: teed heas seisukorras

Müüa hea asukohaga 2-toaline korter Maardus.

Kena, roheline ja rahulik piirkond on hea valik elamiseks.

KORTER
Korter asub 4-korruselise maja 2 korrusel. Korteris on esik, avatud köök elutoaga, magamistuba ning wc ja vannituba koos. Korter on väga soe, valgusküllane ja mugav, sobib ideaalselt paarile või väiksemale perele. Korter on hea planeeringuga. Korterisse sisenedes ootab teid ees esikuala. Otse paremale asub wc ja vannituba. Vannitoas on dush, veeboiler, pesumasin, olemas põrandaküte. Esikust edasi liikudes paremale käele jääb avar elutuba ja kööginurk. Köök on ühendatud elutoaga ja on varustatud kõige toiduvalmistamiseks vajalikuga: pliit, ahi, külmik, mikrolaineahi ja nõud. Korteri põrand on kaetud laminaadiga, pakettaknad. Magamistoas on suur kaheinimesevoodi ning riidekapp riiete ja isiklike asjade hoidmiseks. Kuna korteri aknad avanevad vähe liigeldavale tänavale, on elukeskkond vaikne ja rahulik. Aknasse paistab hommiku ja lõunapäike. Tänu pargi lähedasele asukohale saate nautida jalutuskäike värskes õhus ja harrastada lemmikspordialasid. Korteris on kõik mugavaks elamiseks olemas.

MAJA
Majas on toimiv KÜ. Katus on vahetatud, trepikoda on remonditud, vahetatud veetorustik, paigaldatud välisuksed ja fonolukusüsteem. Korteriühistu laenu võtnud ei ole, kogutakse remondifondi. Naabrid on väga vaiksed ja sõbralikud. Korteri juurde kuulub ka keldriboks. Maja asub mugavas ja rahulikus kohas.

PARKIMINE
Tasuta parkimine maja ees elanikule ja külalistele.

KOMMUNAALKULUD
Kommunaalkulud on mõistlikud. Suvel ca 80 eur, talvel ca 150 Eur. Eraldi arvega lisandub korteripõhine elekter. Kohapeal või e-posti teel on võimalik tutvuda ka kommunaalarvetega.

ASUKOHT
Maja asub väga mugava asukohaga. Suurepärane ühistranspordi ühendus Tallinnaga. Tallinnast vaid 15 minutit! Bussipeatus on majast mõne minuti kaugusel. Läheduses on kõik vajalik olemas - kool, lasteaed, poed (Maxima, Rimi). Lähedal on park, kus asub Maardu Peaingel Miikaeli kirik. Pargis asuvad ka mänguväljak ja jalutusrajad vaba aja veetmiseks.
Maardus on väga aktiivne seltsielu ja aasta suursündmuseks on kahtlemata iga-aastane sügislaat, palju peetakse ka muid vabaõhuüritusi. Lisaks ühiselt korraldatud ettevõtmistele saab vaba aega veeta sportides: selleks pakub võimalusi näiteks Maardu spordikeskus, kus ujula, jõusaal, lasketiir ja muud saalid. Lahe spordikeskuses on lisaks jõusaalile ka aeroobikasaal. Tervisesportlased leiavad aastaringselt hulganisti sportimisvõimalusi ka õues. Kalastajatele on suurepäraseks ajaveetmiskohaks Maardu järv, pered aga kogunevad soojal ajal nädalavahetusel meelsasti parki Maardu piiril, kus pingid ja lõkkekohad ehk kõik vajalik pikniku pidamiseks.

Maardu on suurepäraseks elukohaks neile, kes armastavad linlikku elukeskkonda, aga peavad Tallinna jällegi liiga suureks.

Korter sobib esmase kodu ostjale või investori portfelli! Vajadusel võin abistada üürile andmisel juhul kui soovid soetada korteri investeeringuks.

Kui tunned, et see korter võiks olla Sinu uus kodu, siis võta minuga ühendust ja läheme koos vaatama!

Anna Loren
Kinnisvaraspetsialist

Kui plaanid kinnisvara müüa, osta või üürile anda, siis võta minuga ühendust!
Samuti aitan pangalaenu taotlemisel ja kinnisvara hindamisel.
Korrektsed lepingud ja professionaalsed tehingud.
Tasuta nõustamine kõikides kinnisvaraküsimustes.

Rohkem info
https://www.facebook.com/Anna.Loren.kinnisvara
https://instagram.com/annaloren.kinnisvara

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Loren Kinnisvara OÜ
Loren Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
62 900 € 1 592 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3657791
Tube 2
Magamistube 2
Üldpind 39.5 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 1962
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 44603:002:0042
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%