Müüa korter, 3 tuba - Toom-Kuninga tn 15, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

UUS HIND! Tippkvaliteet, garaaž, panipaik.

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, vann, dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 5.7 m², seinakapp, panipaik, maa-alune garaaž, parkimine tasuta, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, lift, garaaž, kinnine hoov, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, TV
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks

Müüa eksklusiivses asukohas avar, päikeseküllane, detailse viimistlusega 3-toaline korter.

Äärmiselt madalate kuludega (160-190 eurot/kuu aastaringselt) uueväärses seisukorras korterit eristavad unikaalsed lahendused, mis niigi kõrge Metro Capitali taseme veel omakorda ületavad - mööbel ja sisustus on tellitud erilahendusena ja jätavad kordumatult kvaliteetse üldmulje. Korteris on ka targa kodu süsteem Loxone, mis annab täieliku kontrolli nii tahvelarvutist kui telefonis korteri kütte, valgustuse jms üle.

ELUTUBA JA KÖÖK

Korteri keskseks osaks on avatud köögiga elutuba (35,6 m2). Köögiosa eraldab toast keskne marmorist töötasapinnaga saar-söögilaud. Köök on varustatud absoluutselt tipptasemel integreeritud tehnikaga - sealhulgas puutevaba lülitusega tasapinnavalgustus, automaatselt jalaviibutuse peale avanev kraanikausikapp, õhupuhastiga sünkroniseeritud induktsioonpliit (õhupuhasti on kontrollitav pliidilt, lisaks ka automaatlülitus), integreeritud ahi ja mikrolaineahi kehakõrgusel.

Täispuidust ustega köögimööbel on äärmiselt kvaliteetne, nurgast väljuvad teleskoopriiulid ja saare all olev nurgakapp lisavad käepärast praktilisust. Kogu töötasapind marmorist. Köögi ja esiku vahel olev kapp on vajadusel kasutatav täiendav köögilaiendus - seina uputatavad uksed peidavad endas veel ühte marmorist tasapinda, riiuleid ja sahtleid.

Elutoa 4 täiskõrguses akent toovad valguse tuppa igal kellaajal, vaade avaneb superministeeriumile.

Põrandaid, nagu ka teistes tubades, katab kvaliteetne kalasabamustriga parkett.
Elutoast ka pääs rõdule. Osaliselt majasse süvistatud rõdu on katusega kaetud, nii et värsket õhku saab nautida ka vihmase ilmaga, samas on rõdu erinevalt lodžast siiski kolmest küljest osaliselt avatud. Rõdu katab hooldevaba komposiitmaterjalist terrassilaud.

MAGAMISTOAD
Ka mõlema magamistoa aknad avanevad Superministeeriumi poole. Väikse magamistoa (10.5 m2) valgustus on integreeritud seina ja lae kohtumispunkti, mis valgustab ruumi ühtlaselt ja jätab modernse mulje. Aknad avanevad siit rõdule.
Suur magamistuba (16,6 m2) on lahendatud eriti praktiliselt - voodiosa eraldab en-suite vannitoast integreeritud kappidega garderoobinurk. Kapid täispuidust ustega, rohkete sahtlitega ja uste avamisel sisselülituva automaatvalgustusega.

VANNITOAD

Suurest magamistoast on pääs en-suite vannituppa (4,1 m2). Siin asub dušinurk, WC ja kraanikauss - kõik santehnika Villeroy & Boch. Vannitoa seinu ja põrandaid katavad kvaliteetne, libisemisvastase reljeefsusega suuremõõtmelised plaadid.
Elutoa ja esiku vahelises vannitoas on oleas avatud kapp pesumasinale ja kuivatile, samuti on siin olemas täissuuruses vann - santehnika samuti Villeroy & Boch.

ESIKUD

Elutoa ja magamistubade vaheline esik-koridor on varustatud integreeritud täispuidust ustega esikukappidega - taaskord on tegu äärmiselt kvaliteetse ja praktiliselt lahendatud mööbliga. Valgustus on mõlemas esikus lae ja seina kohtumisnurgas jooksva valgusribaga, mis valgustab ruumid ühtlaselt. Välisukse juures asuv esik on kaetud kvaliteetse plaadiga.

PARKIMINE

Korteriga koos müüakse köetud parkimiskoht ja parkimiskohalt ligipääsetav panipaik. Parkimiskoha ja panipaiga koguhind 30000 eurot lisandub korteri hinnale. Parkla värav on numbrilugejaga, nii et parklasse sissepääsemiseks pole vaja pulti otsida.

MAJAST JA ÜLDISELT

2020. aastal Metro Capitali poolt arendatud hoone on kindlasti üks Kesklinna õnnestunumaid arendusi, kus arhitektuuris kohtub uus ja ajalooline. Majal on B-energiaklass, mis tagab madalad arved - aastaringselt vahemikus 160-190 eurot. Maja taga asub ka mänguväljak, mis tänava tasapinnast kõrgemal ja ligipääsetav vaid majaelanikele.

Kuulutuse link
350 000 € 4 132 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3555134
Tube 3
Üldpind 84.7 m²
Korrus/Korruseid 3/8
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:3663
Registriosa number 17236950
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 160 € / 190 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%